MISS SLOVENSKO 2012 si do sveta vezie kroj z Lúčnice

Miss Slovensko 2012 dovolenkovala na Kapverdských ostrovoch
9. júla 2012
Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková sa vydala
15. júla 2012
Miss Slovensko 2012 dovolenkovala na Kapverdských ostrovoch
9. júla 2012
Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková sa vydala
15. júla 2012

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová

MISS SLOVENSKO 2012 Kristína Krajčírová odcestuje o pár dní na svetové finále prestížnej súťaže krásy Miss WORLD. Jej prípravy na najväčší sviatok ženskej krásy sú už v plnom prúde a slovenská kráľovná krásy dolaďuje posledné detaily.

V jej batožine nebude okrem oficiálnych darov chýbať dvadsať večerných a koktejlových šiat. Na svetovú súťaž si tiež vezie nádherný liptovský kroj, ktorý jej do sveta zapožičal folklórny súbor Lúčnica. Medzi tradičné darčeky, ktoré Kristína prinesie zo Slovenska na Miss World, patrí okrem iného malá fujara či slovenská keramika.

Spoločenské šaty, ktoré si Miss Slovensko 2012 oblečie počas finálového večera na Miss World, pochádzajú od renomovaného módneho návrhára Lukáša Kimličku. ,,Kristína bude mať na výber dva modely a závisí len od nej, pre ktoré šaty sa v deň finále rozhodne,“ uviedol Kimlička, ktorého róba priniesla Krajčírovej šťastie aj počas finále Miss Slovensko. Práve v nich bola 27. apríla dekorovaná za slovenskú kráľovnú krásy. V rámci fashion večera na Miss World, spojeného s voľbou titulu Top Model, uvedie Krajčírová šaty, ktoré pre ňu na mieru ušila víťazka súťaže Brillance Fashion Talent 2011 Andrea Pojezdálová. ,,Sú v jemných farbách, sukňa je z hodvábu a snažila som sa nimi zvýrazniť Kristíninu ženskosť,“ povedala Pojezdálová.

Finálový večer Miss World sa tohto roku uskutoční v polovici augusta v meste Ordos, ktoré patrí do čínskej provincie Vnútorné Mongolsko. Okolo 120 reprezentantiek jednotlivých štátov už do miesta konania pricestuje o mesiac skôr, teda 18. júla. ,,Veľmi sa na Miss World teším, bude to nepochybne zaujímavá skúsenosť. V pláne sú rôzne výlety a akcie, medzi nimi napríklad návšteva Hongkongu. Verím, že tam strávim príjemný mesiac a budem dobre reprezentovať Slovensko,“ povedala Krajčírová, ktorá sa na cestu do Číny pripravuje vo svojom byte v rezidenčnom komplexe Pod vŕškami.

Zdieľajte