Podporte Miss WORLD – Slovakia

ZBIERKA: Rozdeľujeme výťažok z charitatívnej zbierky Nadácie TV JOJ a Miss Slovensko 2012
25. júna 2012
Krásky odcestovali na PELOPONÉZ
29. júna 2012
ZBIERKA: Rozdeľujeme výťažok z charitatívnej zbierky Nadácie TV JOJ a Miss Slovensko 2012
25. júna 2012
Krásky odcestovali na PELOPONÉZ
29. júna 2012

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová

Prípravy na prestížnu medzinárodnú súťaž krásy Miss World, na ktorej bude Slovenskú republiku reprezentovať Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová, sú už v plnom prúde. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov sa totiž celosvetovo sledované finále uskutoční počas letných mesiacov, v auguste.

Necelé dva mesiace pred odchodom finalistiek do centra diania, zverejnili organizátori Miss World úplne novú disciplínu s názvom Miss World Website Presentation, ktorá môže výrazne pomôcť každej delegátke k postupu medzi tie najlepšie. ,,Každá finalistka tejto prestížnej svetovej súťaže krásy má už teraz vytvorený svoj facebookový profil, na ktorý pridáva fotografie a zaujímavé informácie z príprav na Miss World. Najpopulárnejší profil môže finalistke pomôcť k postupu medzi finálovú zostavu Miss World 2012. Verím, že slovenskí fanúšikovia facebooku sa nenechajú zahanbiť a skupinu Miss World – Slovakia podporia,” vraví riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, ktorá sa súťaže Miss World zúčastnila osobne v roku 2006, ako vtedajšia víťazka  Miss Slovensko. Tento rok sa chystá aj do Číny, kam pôjde podporiť aktuálnu kráľovnú krásy Kristínu Krajčírovú.

Finále Miss World 2012 sa uskutoční v meste Ordos, nachádzajúcom sa v čínskej autonómnej oblasti Vnútorné Mongolsko. Krajčírová na stretnutie vyše 120 krásnych žien odcestuje už 18.júla a samotný galavečer sa potom odohrá presne o mesiac – 18. augusta.

Prvý ročník súťaže Miss World sa uskutočnil v roku 1954 vo Veľkej Británii, kde sa až do roku 1989 súťaž aj pravidelne konala. Slovensko na Miss World v posledných rokoch úspešne reprezentovali Karolína Čičátková, Andrea Verešová , Janka Horečná, Jana Ivanová, Eva Verešová, Adriana Pospíšilová, Mária Sándorová, Ivica Sláviková, Magdaléna Šebestová, Veronika Husárová, Edita Krešáková, Barbora Franeková, Marína Georgievová a Michaela Ňurciková.

Kliknite si na: www.facebook.com/pages/Miss-World-Slovakia/462365330457461

Zdieľajte