Miss Slovensko Michaela Ňurciková pred kastingami odporúča

Kastingy Miss Slovensko 2012 začínajú 23. januára
13. januára 2012
Oficiálnou fotografkou Miss Slovensko 2012 bude Petra Ficová
19. januára 2012
Kastingy Miss Slovensko 2012 začínajú 23. januára
13. januára 2012
Oficiálnou fotografkou Miss Slovensko 2012 bude Petra Ficová
19. januára 2012

Kastingy sedemnásteho ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko začnú už o niekoľko dní. Týždeň od 23. januára 2012 by mali mať v kalendári poznačené všetky dievčatá, ktoré sa chcú uchádzať o titul najkrajšej Slovenky. Aktuálna Miss Slovensko Michaela Ňurciková zostavila desať konkrétnych odporúčaní, ktoré môžu záujemkyniam na kastingoch pomôcť.

1.    Noc pred kastingom sa poriadne vyspite. Majte pri tom na mysli, že každá žena je krásna a postup do finále Miss Slovensko idete vyskúšať.
2.    V deň kastingu sa pekne upravte, oblečte a nezabudnite na svoju obľúbenú vôňu, ktorá Vám určite dodá na sebavedomí. Vlasy sú korunka krásy a pri kastingoch je najlepšie, ak ich budete mať rozpustené, ale upravené.
3.    Nepreháňajte to s make-upom či výraznými šperkmi. Chcete predsa zaujať najmä vy, svojou prirodzenou krásou.
4.    Nespoliehajte sa len na niekoľko minút pred kastingovou porotou, hoci sú najdôležitejšie. Už pred vstupom do miestnosti totiž môžete zaujať.
5.     Zoznámte sa s dievčatami, ktoré tiež prišli na kasting. Budete mať určite rovnaké myšlienkové pochody.
6.     K plavkám, v ktorých sa budete prezentovať pred porotou, si nezabudnite pribaliť lodičky. Šik topánky na vysokom podpätku predlžujú nohy.
7.    Pri prezentácii pred porotou sa nehanbite usmiať. S úsmevom najlepšie zvládne trému i roztrasený hlas. Verte mi, zažila som to aj ja.
8.    Nezabudnite si priniesť fotografie. Nemusia byť od profesionálneho fotografa. Hlavne nech je na nich vidieť vaša tvár a postava.
9.     Ak ešte váhate, je najvyšší čas s tým prestať. Na kasting si zoberte ako podporu svoju najlepšiu kamarátku alebo sestru. Pekne sa vystrite, nadýchnite a ide sa!
10.    Posledná rada je skôr osobný pocit. Ľudia, ktorí budú sedieť v kastingovej porote sú veľmi príjemní. Držím Vám palce!

Kastingy na Miss Slovensko 2012 sa uskutočnia v Košiciach (23.1.), Banskej Bystrici (24.1), Žiline (25.1.) a Bratislave (26.1.). Vždy od 14.00 do 17.00 h.

Zdieľajte