Dušana Lukáčová pózuje na titulnej strane magazínu One

Miss Slovensko vyberala víťazky Miss Aquacity
15. novembra 2011
Kastingy na Miss Slovensko 2012 budú v januári
7. decembra 2011
Miss Slovensko vyberala víťazky Miss Aquacity
15. novembra 2011
Kastingy na Miss Slovensko 2012 budú v januári
7. decembra 2011

Tvár prvej vicemiss Slovensko 2011 Dušany Lukáčovej žiari na titulnej strane vianočného čísla prestížneho magazínu One, ktorý je pre svoj obsah i formu prezývaný aj ,,český Vogue“.

Šéfredaktor časopisu Pavel Mahdal si Dušanu vybral na základe fotografie, ktorú jej počas fittingu v Bratislave zhotovil známy slovenský módny návrhár Lukáš Kimlička. Ten sa napokon postaral aj o titulkovú fotografiu, ktorú s Dušanou robili krátko po jej návrate z medzinárodnej súťaže krásy v Číne. ,,Aj keď som bola trošku unavená z dlhej cesty a časového posunu, na toto fotenie som sa špeciálne tešila. Výsledný efekt je úžasný,“ povedala s úsmevom Lukáčová.

Svadobný kroj, v ktorom prvá vicemiss Slovensko zažiarila na Miss International 2011 v Číne, zhotovila dizajnérka Milada Sabolová a ,,do sveta“ jej ho zapožičalo hudobno-tanečné zoskupenie Friško.

Magazín One prináša v každom čísle kompletný prehľad o novinkách zo sveta módy, krásy, ako aj zaujímavosti zo sveta kultúry, umenia, designu, zdravia, cestovania a nechýbajú ani rozhovory so známymi osobnosťami.

Zdieľajte