Ňurciková: Novej Miss World gratulovala medzi prvými

Ňurciková sa pripravuje na svetové finále Miss World
29. októbra 2011
Finálový večer Miss World otvorili víťazi Britain’s Got Talent
8. novembra 2011
Ňurciková sa pripravuje na svetové finále Miss World
29. októbra 2011
Finálový večer Miss World otvorili víťazi Britain’s Got Talent
8. novembra 2011

Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková sa dnes večer vracia domov zo svetovej súťaže krásy Miss World, ktorej finále sa uskutočnilo v nedeľu v Londýne.

Korunku najkrajšej ženy planéty síce nezískala, no medzi vyše stovkou dievčat z celého sveta sa rozhodne nestratila. Čerstvej Miss World, 21-ročnej Ivian Sarcos z Venezuely, gratulovala na korunovačnom bále medzi prvými. ,,Je to krásna žena, ktorá si titul Miss World zaslúži,“ povedala slovenská víťazka, ktorú na svetovú súťaž delegoval Produkčný dom Forza.

Ňurciková počas finálového večera zažiarila v ružovej róbe od Jany Pištejovej a záver pobytu na Miss World si skutočne užívala.,,Na tento veľkolepý večer určite nikdy nezabudnem, rovnako ako na tohtoročné finále Miss Slovensko,“ dodala.

Dievčatá z celého sveta spolu strávili viac ako dva týždne. Napriek bohatému programu, v rámci ktorého sa konali rôzne čiastkové súťaže, absolvovali aj štvordňový výlet do Škótska, kde sa zoznámili s miestnymi pamiatkami, národnými tradíciami a zvykmi. Spoločne sa učili škótske národné tance a navštívili krásne zámky. Spolubývajúcou slovenskej Miss Ňurcikovej bola po celý čas delegátka zo Slovinska. Samotná príprava na finále sa odohrávala v Londýne, kde celá súťaž v nedeľu vyvrcholila.

Okrem Ňurcikovej sa dnes zo svetovej súťaže Miss International, ktorá sa konala v čínskom Chengdu, vráti na Slovensko aj prvá vicemiss Dušana Lukáčová.

Zdieľajte