Ňurciková sa pripravuje na svetové finále Miss World

Ako missky bojujú s paličkami!
25. októbra 2011
Ňurciková: Novej Miss World gratulovala medzi prvými
7. novembra 2011
Ako missky bojujú s paličkami!
25. októbra 2011
Ňurciková: Novej Miss World gratulovala medzi prvými
7. novembra 2011

Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková už o niekoľko dní zabojuje o korunku kráľovnej krásy Miss World 2011. Spolu s vyše stovkou dievčat z viacerých krajín sveta sa momentálne nachádza v Londýne, kde sa pripravujú na veľké finále. To sa uskutoční v nedeľu 6. novembra.

Dievčatá z celého sveta majú za sebou niekoľko spoločných dní a vo Veľkej Británii sa tešia širokej pozornosti verejnosti. Napriek bohatému program, v rámci ktorého sa konajú rôzne čiastkové súťaže, absolvovali aj štvordňový výlet do Škótska, kde sa zoznámili s miestnymi pamiatkami, národnými tradíciami a zvykmi. Spoločne sa učili škótske národné tance, hrať golf a navštívili krásne zámky.

Pár dní pred samotným finálovým večerom sú už dievčatá opäť v Londýne, kde absolvovali dve čiastkové disciplíny Beach Beauty a Top Model. Ňurciková sa na móle plnom najkrajších žien sveta predviedla v elegantných bielych plavkách značky She a v róbe od Lukáša Kimličku, pričom ju zdobili šperky od Cristaluna. Napriek tomu, že sa do užšieho finále neprebojovala, stále srší energiou.

O rivalite medzi jednotlivými súťažiacimi vraj nemôže byť ani reči. Dievčatá, ktoré sú stovky, až tisíce kilometrov od svojich domovov, sa navzájom podporujú. ,,Spoločné skandovanie a fandenie sme si užili napríklad v Škótsku, kde sme mali rôzne športové disciplíny a boli rozdelené do viacerých tímov,” približuje Ňurciková, ktorá sa už ale teší na samotné finále. ,,Určite si tento krásny večer užijem. Viem, že budem mať v hľadisku veľkú podporu. Do Londýna totiž pricestuje moja rodina, čo sa nepošťastí každej súťažiacej,” dodala s úsmevom.

Zdieľajte