Čokoládový deň na Miss International

Lukáčová: Som hlavnou postavou vlastného trháku
23. októbra 2011
Ako missky bojujú s paličkami!
25. októbra 2011
Lukáčová: Som hlavnou postavou vlastného trháku
23. októbra 2011
Ako missky bojujú s paličkami!
25. októbra 2011

Nech žije čokoláda! Presne táto pochúťka dokáže dobiť baterky a energiu, o čom sme sa na súťaži krásy Miss International presvedčili počas jedného zo skvelých výletov v okolí Chengdu.

Program, ktorý nám organizátori v ten deň pripravili bol skutočne bohatý, no po niekoľkohodinovej prechádzkach vo vysokých podpätkoch aj, diplomaticky povedané, pomerne fyzicky náročný. Práve ochutnávka niekoľkých druhov čokolád ma však hneď ,,postavila na nohy“. Aj keď sme si v nej vlastne všetky do jednej ponamáčali ruky kvôli symbolickým odtlačkom. Áno, kým svetové hviezdy šoubiznisu sa tešia z odtlačkov na chodníkoch slávy, my máme svoju dlaň navždy vtlačenú do sladkej čokoládovej tabuľky.

Ďalším z nezabudnuteľných zážitkov v Číne bola návšteva mostu, postaveného len z lán a drevených dosiek. Keď sme videli ľudí, ako sa snažia udržať balans počas jeho kývania sa zo strany na stranu, naše úsmevy zmrzli. Každá z nás mala v hlave najhoršie scenáre a pri vstupe naň som ďakovala všetkým nado mnou, že som poslúchla rady organizátorov a rozhodla sa obuť si tenisky. Kamarátka s najvyššími podpätkami totiž utekala pod náporom ,, žalúdočného stresu“ z mosta rovno na toalety.

 

Zdieľajte