Nové sushi bistro pre klasikov, ale aj vegetariánov

Korunka za viac ako 10 000 eur
23. marca 2009
Začal sa predaj lístkov na Miss Slovensko v sieti Eventim
27. marca 2009
Korunka za viac ako 10 000 eur
23. marca 2009
Začal sa predaj lístkov na Miss Slovensko v sieti Eventim
27. marca 2009

MoshiMoshi – tak znie tradičný japonský pozdrav v telefóne. Na Slovensku dostalo tento názov nové sushi bistro, ktoré otvorili pred týždňami v samotnom centre Bratislavy. Prevádzka so širokou ponukou sushi produktov pre jednotlivcov i celé firmy pripravuje každý týždeň nové a nové menu tejto zdravej a už aj na Slovensku obľúbenej pochúťky.

V bohatej ponuke MoshiMoshi je vždy päť druhov mäsových a päť druhov vegetariánskych maki roliek, 3 verzie nigiri – ryžový valček s plátkom ryby alebo zeleniny. Z rôznorodého menu vyberáme napríklad sushi s krevetami avokádom a mätavými lístkami, varený tuniak s jablkom, obráteným lososom a avokádom či fetou a sušenými paradajkami. Súčasťou ponúkaného menu je aj čerstvá, denne pripravovaná polievka Miso alebo rôzne exitické polievky.

,,Pre svojich zákazníkov pripravujeme každý týždeň niečo originálne a úplne nové. S vedomím, že sa tešia na našu aktuálnu ponuku, povedal vedúci prevádzky MoshiMoshi Martin Šesták. Na Slovensko sme od otvorenia priniesli už niekoľko desiatok nových chutí a sushi kombinácia“, dodal Šesták.
Samotná prevádzka bola stavaná v duchu modernej koncepcie rýchleho a zdravého občerstvenia, ktorá sa dobre uviedla aj v zahraničí. MoshiMoshi má v názve podtitul takeaway a zameriava sa hlavne na najrýchlejšie vydanie menu svojim zákazníkom, ktorí sa preňho osobne zastavia. K dispozícii je však aj rýchla donášková služba na ľubovoľné miesto v celej Bratislave. Ceny v MoshiMoshi sú pritom viac ako lákavé. Veď šesť kusové menu je v ponuke už od necelých dvoch eur.

MoshiMoshi, Panenská 24, Bratislava

Zdieľajte