Finalistky Miss sa vrátili z Egypta

Missky odchádzajú z Egypta
12. februára 2007
Pre Missky rušné obdobie pokračuje
16. februára 2007
Missky odchádzajú z Egypta
12. februára 2007
Pre Missky rušné obdobie pokračuje
16. februára 2007

Vodné fajky, šatky a iné suveníry nechýbali v batožine slovenských finalistiek Miss 2007, ktoré sa v pondelok v noci vrátili zo sústredenia v Egypte.

Dievčatá si okrem fotografovania a dokrútok pre televízny dokument mohli počas týždňa vyskúšať, ako im ide vzájomné rešpektovanie sa. A keďže sa ešte na bratislavskom letisku nevedeli nejaký ten čas rozlúčiť, zrejme sa v tomto trinásťčlennom „babinci“ žiadne vážne rozbroje nekonali. Usmievala sa aj šéfka súťaže Lucia Hablovičová, ktorá si však z Egypta priniesla aj „boľačky“ na ramene a členku. Deň pred odchodom totiž spadla z koňa.

„V sobotu som sedela po prvý raz na koni a tak sa mi to zapáčilo, že som to chcela ešte raz skúsiť. Jeho majiteľ najprv vyložil mňa a keď išiel do sedla vyskočiť aj on, koník sa zľakol a ja som letela rovno na zem,“ zaspomínala si po návrate domov Lucia a pokračovala: „Keďže som periférne videla, koľko ľudí sa na tento úžasný pád pozerá, okamžite som vyskočila na rovné nohy akože nič. Myslela som si pritom, aké to bolo nebezpečné a že som sa mohla zabiť. Keď som si to ale pozrela na kamere, v podstate to bol jeden komický, detský pád,“ podotkla živá a celá Hablovičová, ktorej „šípku“ z bieleho tátoša rovno do egyptského piesku uvidia zrejme diváci v niektorom z televíznych záznamov.


Generálni reklamní partneri: BMW a módna kolekcia BMW Lifestyle, Harmony – nežný dotyk čistoty, Media Partner
Hlavní reklamní partneri: Baťa, športová značka Power, Hotel Holiday Inn, cestovná kancelária Hydrotour, SkyEurope Airlines, cestovná kancelária Orostours
Reklamný partner: Okamea
Oficiálny dodávateľ: Canadian bilingual institute
Mediálni partneri: denník Nový Čas, týždenníky Markíza, Život, Slovenka, Star, mesačníky Eva, Rebecca, Harmónia, MIAU, GoldMAN, WELLness, LA FEMME, SITA, TASR, ISPA,  Plazma media, Rádio Okey, N – Rádio, Rádio Dúha.

Zdieľajte