Prirodzené a krásne líčenie MISS Slovensko 2023 opäť pod taktovkou GOSH Copenhagen

Príprava na finále súťaže zahájená na bratislavskom sústredení
9. februára 2023
V Prahe vyvrcholila plesová sezóna noblesným Česko-Slovenským plesom
12. februára 2023
Príprava na finále súťaže zahájená na bratislavskom sústredení
9. februára 2023
V Prahe vyvrcholila plesová sezóna noblesným Česko-Slovenským plesom
12. februára 2023

Značku dekoratívnej kozmetiky GOSH Copenhagen netreba predstavovať! Poznajú ju všetky dievčatá a ženy, ktoré sa starajú o svoj vzhľad, líčia sa, chcú byť elegantné a upravené. Táto dánska kozmetika sa s projektom súťaže Miss Slovensko spája už od roku 2013.

Vizážistky značky GOSH Copenhagen pod vedením Veroniky Huťkovej sa venujú finalistkám počas celej súťaže, a to nielen s úpravou a líčením. Pomáhajú im nájsť vlastný a osobitý štýl, učia ich umeniu samolíčenia, vždy poradia aké produkty je vhodné používať, aby sa dievčatá cítili a vyzerali krásne a prirodzene.

Aktuálna Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková získala v poslednom ročníku zároveň aj titul Miss GOSH 2021, to znamená, že je už deviatou nositeľkou titulu Miss GOSH. Jej predchodkyňami boli Karolína Chomisteková, Barbora Olejníková, Lujza Straková, Kristína Činčurová, Hanka Závodná, Katarína Očovanová, Frederika Kurtulíková a Kristína Víglaská.

Aj v novom ročníku súťaže budú môcť  všetci priaznivci značky hlasujúci na stránke www.goshcosmetics.sk  zvoliť novú víťazku  MISS GOSH  2023.  Tento titul bude vyhlásený počas finálového večera 24. júna v televízii JOJ. Hlasovanie bude spustené čoskoro a budeme o ňom informovať na stránke aj na sociálnych sieťach .

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Je to dánska rodinná spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom dekoratívnej kozmetiky a vlasovej starostlivosti. Prípravky GOSH COPENHAGEN sú vyrobené priamo v Dánsku, čím zaručujú vysokú kvalitu, Ich zloženie je bez parfumácie a parabénov a aj preto sú ideálne pre všetky typy pleti.

Vzrastajúci trend vegánstva, zohráva rolu aj vo vývoji trhu s kozmetikou. Vegánske skrášľujúce produkty nie sú určené len striktným vegánom – sú venované všetkým, kto sa chce prostredníctvom nich vyjadriť. Značka GOSH COPENHAGEN v súčasnosti vyrába už viac ako 70% vegánskych produktov.

Zdieľajte