Ešte stále zvažujete či sa prihlásiť do súťaže MISS Slovensko 2023?

Posledná šanca prihlásiť sa do nového ročníka Miss Slovensko 2023!
10. januára 2023
Ďakujeme veľmi pekne všetkým dievčatám, ktoré poslali prihlášku do 27. ročníka súťaže Miss Slovensko!
23. januára 2023
Posledná šanca prihlásiť sa do nového ročníka Miss Slovensko 2023!
10. januára 2023
Ďakujeme veľmi pekne všetkým dievčatám, ktoré poslali prihlášku do 27. ročníka súťaže Miss Slovensko!
23. januára 2023

Tu nájdete 10 najdôležitejších odpovedí na vaše otázky! Mnohé z vás ešte prihlásenie zvažujú, preto sme pre vás pripravili prehľad najdôležitejších informácií, ktoré zodpovedal  riaditeľ súťaže Michael Kováčik.

  1. Ako by mala vyzerať videovizitka? Aká dlhá má byť ?
    Mala byť mať približne jednu minútu a malo by v nej byť vaše osobné predstavenie, nejaké zaujímavé informácie o vás, čomu sa venujete, čo máte radi, čo vás baví.  HLAVNE, mala by nás niečím zaujať!
  2. Je dôležité mať zabehnutý instagram?  Musí byť verejný profil?
    Prihlásenie do súťaže nie je podmienené instagramovým účtom. Ale pri následných aktivitách v súťaži Miss je to dôležité.  Každá finalistka súťaže by mala mať založený  otvorený, nie súkromný profil, na ktorom bude propagovať svoju účasť v súťaži a bude sa učiť influencerským zručnostiam. My jej s tým  počas súťaže intenzívne pomôžeme!
  3. Ako to bude časovo náročné, ak chodím do školy? Dá sa súťaž  skĺbiť s prácou a so školou?
    Od februára do júna sa bude každý mesiac konať niekoľkodňové sústredenie a finalistky súťaže budú o týchto termínoch vopred včas informované. Vo všetkých predošlých ročníkoch sa finalistky bez problémov zúčastňovali a vždy sa im podarilo skĺbiť tieto aktivity  aj popri práci, aj popri školských povinnostiach. Veríme, že sa to podarí aj tohtoročným finalistkám. Každopádne, účasť v súťaži Miss Slovensko 2023 za to stojí.
  4. Koľko bude sústredení, ako dlho trvajú, budú cez týždeň, cez víkend?
    Sústredení bude počas piatich mesiacov spolu šesť a vždy sa jedná o niekoľkodňové aktivity. Tieto aktivity sú mimoriadne dôležité, pretože počas nich absolvujú finalistky mnohé  tréningy, školenia, workshopy, nácviky choreografií, fotenia, stretnutia s partnermi, edukačné aj spoločenské aktivity, ktoré sú dôležité pre ich osobnostný rozvoj.
  5. Čo ak neviem chodiť na opätkoch? Čo ak neviem dobre po anglicky, môžem sa prihlásiť ?
    Všetko sa dá naučiť, ak na sebe budete pracovať. Prihláste sa, my vám s tým pomôžeme?. Dievčatá sa počas piatich mesiacov príprav na finále budú pripravovať a učiť s renomovanými profesionálmi, chôdzu s choreografom, jazykový kurz online s renomovanou jazykovou školou.
  6. Čo je potrebné na semifinále?  Aký dresscode?
    Všetky dievčatá, ktoré budú pozvané na semifinále dostanú včas presné informácie, ako je potrebné sa pripraviť. Nie sú potrebné komplikované outfity ani výrazný makeup. Dôležitá je prirodzenosť, elegancia , šarm a vaša osobnosť.
  7. Ak má dievča teraz 17 ale koncom mája bude mať 18 ? môže sa prihlásiť ?
    Áno, všetky finalistky musia mať minimálne 18 rokov, maximálne 26 rokov najneskôr v deň konania finále,  čiže 24.6.
  8. Tetovanie, aké je podľa vás veľké aké je malé?
    Nedefinujeme ako veľké,  budeme to riešiť individuálne, záleží na estetike tetovania.
  9. Je handicapom ak nemá dievča vysokú školu?
    Absolútne nie.
  10. Musí  mať dievča jeden veľký talent alebo stačí ak je všestranne aktívna?
    Nie je podstatné, či má veľký talent v jednej oblasti a nemusí byť nevyhnutne ani všestranne aktívna. Dôležité je  mať záujem a potenciál na sebe všestranne pracovať, ochota vzdelávať sa, prijímať dobré rady, odporúčania, dôležité je celkové vyžarovanie, potenciál pre rozvoj, šarm, pokora…
Zdieľajte