MISS SLOVENSKO podporuje EVA CHARITY BAZAAR špeciál – 7 dní pre Ukrajinu

Sophia Hrivňáková, posol ducha Vianoc
25. decembra 2021
Karolina Bielawska z Poľska víťazkou 70. ročníka Miss World
17. marca 2022
Sophia Hrivňáková, posol ducha Vianoc
25. decembra 2021
Karolina Bielawska z Poľska víťazkou 70. ročníka Miss World
17. marca 2022

Pár dní sme boli všetci v šoku, a potom sme si povedali, že urobíme to, čo nám ide najlepšie: spojíme módu s charitou a pomôžeme! Pretože osud Ukrajiny nám nie je ľahostajný a veríme, že každé gesto má zmysel.

V časopise EVA si uvedomujeme, že žijeme časy, kedy sa nedá odvrátiť zrak a vieme, že každá žena, čitateľka, má srdce na mieste. Nedokážeme si predstaviť, čo musia prežívať ľudia pár sto kilometrov od nás, ktorí zo dňa na deň prišli o všetko, čo mali a v čo verili. Ženy ako my, ktoré utekajú s deťmi na rukách, zbalené do igelitky, samé, pretože im chlapi, bratia, otcovia narukovali do vojny. A keďže vieme, že teraz musíme všetci urobiť čo sa dá, vyhlásili sme výnimočný Eva Charity Bazaar špeciál. Nič také tu nebolo a pevne veríme, že už ani nebude!

7 dní Vaše obľúbené celebrity. Speváčky, herečky, umelci, módni návrhári, nfluencerky, modelky, Missky… a mnohí ďalší veľkorysí ľudia. Každý vydelil do našej dražby unikátny luxusný kúsok, ktorý si budete môcť vydražiť len tu a teraz.

Kliknite na www.evacharitybazaar.sk a dozviete sa viac.

Ako použijeme peniaze:

Rozhodli sme sa podporiť Azylový dom v Dunajskej Lužnej, v ktorom je momentálne ubytovaných 6 žien a 10 detí. Už teraz je malý a pripravuje sa ďalšia dostavba, pretože táto tragédia je ešte len na začiatku. Peniažky potrebujú na nový plynový kotol, energie, potraviny, aj drogériu. Obyčajné a predsa vzácne veci.

Jedinečný projekt MISS SLOVENSKO sa už štvrťstoročie spája s eleganciou a krásou a patrí medzi najdlhšie vysielané televízne súťaže na Slovensku vôbec.

Súťaž je už roky vedená spoločensky prospešným a zmysluplným smerom, lebo krása je dar, o ktorý sa na finalistky projektu delia s divákmi.

Zároveň však tento dar odovzdávajú ďalej, pretože Miss Slovensko je roky spojená s pomocou tým, ktorí to potrebujú.

Nie sme bohužiaľ schopní zastaviť zlo a neprávosť, ktorá je páchaná na Ukrajinskom národe, ale chceme pomôcť aspoň niektorým ľuďom, ktorí musia utekať pred hrôzami vojny, strácajú svoje domovy, istoty,svojich blízkych, vieru dobro a lásku.

Americký psychológ Gary Chapman hovorí o obdarovávaní ako o jednom z piatich základných spôsobov, akými sme naučení prejavovať si lásku. V súčasnej situácii, keď eskaluje vojenská agresia voči slobodnej krajine sme presvedčení, je potrebné lásku dávať.Preto sa víťazky Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, Simona Brnová Slobodníková, Miroslava Luberdová, Frederika Kurtulíková a Sylvia Šulíková rozhodli zapojiť do charitatívneho projektu Eva Charity Bazaar a venovať do aukcie zopár vlastných kúskov.

Teším sa z tejto iniciatívy a ja osobne tento charitatívny projekt tiež podporujem,“ Povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko a módny návrhár Michael Kováčik.

Zdieľajte