Vôňa bieleho zlata Sophiu v Ománe omámila

Víťazky Miss Slovensko na fashion evente KURA CLLCTN
13. novembra 2021
Víťazky v hľadáčiku fotografky Lucie Semeníkovej
19. novembra 2021
Víťazky Miss Slovensko na fashion evente KURA CLLCTN
13. novembra 2021
Víťazky v hľadáčiku fotografky Lucie Semeníkovej
19. novembra 2021

Víťazka 26. ročníka Miss Slovensko, Sophia Hrivňáková sa pred pár dňami vrátila z dovolenky v Ománe, ktorú vyhrala v súťaži Miss Slovensko 2021 od cestovnej kancelárie Hydrotour. Omamný Omán si užívala s priateľom Patrikom v modernom 5-hviezdičkovom Fanar Hotel & Residences.

Prechádzky po dlhých nedotknuteľných pieskových plážach s bielym pieskom striedali s adrenalínovými výletmi. Zážitková jazda na džípoch po pieskových pobrežných dunách, ale aj plavba na kajaku, výlet loďou a spoznávanie najkrajších miest Ománu boli pre dvojicu nezabudnuteľné.  “Veľmi milo ma prekvapili miestni Ománci svojou priateľskosťou a dobrosrdečnosťou. Dúfam, že sa na toto magické miesto ešte niekedy vrátim”, povedala Sophia.

Údolie Wadi Darbat s krásnou oázou, tyrkysovou vodou, sýto zelenými palmami naokolo a vodopádmi by ste v púštnej krajine na Arabskom poloostrove nečakali. Dvojica mala možnosť ochutnať kokosové mlieko priamo z miestnych paliem a zažiť jedinečný západ Slnka s posedením pri ohníku popri oceáne za zvukov tradičnej ománskej hudby bol už len dokonalou bodkou za skvelým dňom. Samozrejme si nechali ujsť ani vôňu kadidla, tak typickú pre Omán. K stromom kadidlovníka sa odviezli na džípoch a vychutnali si jeho prípravu a dokonca ho aj ochutnali. Kedysi bolo cennejšie ako samotné zlato a ďalekou Arábiou viedli kadidlové cesty, aby sa táto nesmierne vzácna surovina dostala aj do iných častí vtedajšieho sveta.

Na pohostinnosť Fanar Hotel & Residences bude Sophia spomínať s vďakou, výlet loďou a romantická večera na pláži boli príjemným bonusom pre víťazku.

https://www.hydrotour.sk/oman-2021-2022-v-predaji

Zdieľajte