Kto stojí za súťažou Miss Slovensko? Predstavujeme vám najužší tím

Odštartoval nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO
14. januára 2021
Fotografka Petra Ficová sa vracia do projektu Miss Slovensko
29. januára 2021
Odštartoval nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO
14. januára 2021
Fotografka Petra Ficová sa vracia do projektu Miss Slovensko
29. januára 2021

Starajú sa o organizáciu súťaže Miss Slovensko, finalistky a napokon aj samotné víťazky. Najužší tím Miss Slovensko tvoria pod vedením riaditeľa Michaela Kováčika samé dámy. Od projektovej manažérky až po správkyňu sociálnych sietí. Hoci tieto dámy nikde nevidíte, sú už stabilnou súčasťou tímu, ktorý sa stará o celú organizáciu projektu. Od úvodnej kampane národného kola až po reprezentáciu našich finalistiek na svetových súťažiach Miss World, Miss International a Miss Supranational.

 

Michael Kováčik sa riaditeľom súťaže Miss Slovensko stal v októbri 2019. Pri projekte však stál už roky predtým. Bol vždy pri výberoch finalistiek a napokon aj pri výbere víťaziek.

Projektovou manažérkou projektu je Mária Berzáková (v dolnom rade prvá sprava), ktorá sa stará o komunikáciu so spoluorganizátormi projektu a tiež so zástupcami svetovej súťaže Miss World.

Marketingová riaditeľka Jaroslava Dorotová (v dolnom rada prvá zľava) má pod palcom všetky marketingové  aktivity  a spoluprácu s našimi partnermi. Na projekte pracuje takmer od jeho úplného začiatku.

Obchodná manažérka Silvia Štefániková (v hornom rade prvá sprava) pracuje na väčšine obchodných rokovaní, dohliada na ich plnenia a pripravuje prezentácie súťaže ako takej. Podieľa sa aj na charitatívnom zameraní projektu.

Online manažérka Veronika Masárová (v hornom rade prvá zľava) sa venuje sociálnym sieťam. Zároveň pomáha pri produkcii súťaže, ovláda všetky dátumy a harmonogramy jednotlivých akcií má v malíčku.

A napokon ja, ktorá vám celý tím teraz bližšie predstavujem. Tento krásny projekt je mojou srdcovkou. Píšem o ňom už 22 rokov, pretože poznám jeho zákulisie a poslanie. Doma i vo svete. Zuzana Čižmáriková (v hornom rade druhá zľava)

 

Fotografiu nášho najužšieho tímu pripravila fotografka Lucia Semeníková.

Zdieľajte