Fashion v znamení Eurovea Fashion Forward a Miss Slovensko

Finalistky Miss Slovensko 2019 a sekt Hubert L´Original
15. apríla 2019
Projekt MISS SLOVENSKO 2019 ide do finále. V porote bude aj víťazka svetového titulu!  
24. apríla 2019
Finalistky Miss Slovensko 2019 a sekt Hubert L´Original
15. apríla 2019
Projekt MISS SLOVENSKO 2019 ide do finále. V porote bude aj víťazka svetového titulu!  
24. apríla 2019

Finále Miss Slovensko sa blíži, aj takto sa krásky pripravujú na deň D!

Koniec apríla patrí pravidelne finálovému večeru súťaže Miss Slovensko. Jej 24.ročník bude v priamom prenose vysielať televízia JOJ a dvanásť krások sa už teraz snaží dolaďovať posledné detaily.

Vo víre krásy sa ocitli počas štvordňového maratónu módy Eurovea Fashion Forward, ktorá sa konala pred pár dňami v historickej budove Sklad č.7 na nábreží Dunaja. Pre viaceré to bola prvá skúsenosť s módnou prehliadkou a predstavením sa pred očami verejnosti vôbec. ,,Niektoré dievčatá sú profesionálne modelky, iné zase nemali s modelingom doteraz nič spoločné. Podobne som na tom bola pred rokom aj ja, takže presne viem, čo dievčatá prežívajú. Myslím si ale, že ich hostia na prehliadkach podporili a počas finálového večera budú mať možno o niečo menšiu trému,“ povedala Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová, ktorá počas prehliadok stála pri dievčatách spolu so svojimi kolegyňami z ročníka 2018.  Zároveň bola aj tvárou vizuálu Eurovea Fashion Forward 2019.

Finalistky Miss Slovensko predvádzali počas Eurovea Fashion Forward modely jednotlivých renomovaných značiek akými sú Twin-Set by Simone Barbieri, Pietro Filipi, Pinko a kolekcie z módneho domu Alizé či BCBGMAXAZRIA a ďalší. Predstavili sa aj etablovaní módni návrhári, medzi nimi Michaela Ľuptáková, ktorá s projektom Miss Slovensko spolupracuje už niekoľko rokov.

Móda bude spojená aj s finálovým večerom Miss Slovensko 2019, ktorý sa uskutoční 27.apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

Fotografie sú z prehliadky M.Ľuptákovej. Foto: Peter Stas

 

Zdieľajte