Hlasujte online za Miss Eau Thermale AVÈNE 2019 a vyhrajte zaujímavé ceny

GOSH COPENHAGEN, hlavný reklamný partner MISS SLOVENSKO 2019
18. marca 2019
Hlasovanie o titul EVA MISS Sympatia 2019!
18. marca 2019
GOSH COPENHAGEN, hlavný reklamný partner MISS SLOVENSKO 2019
18. marca 2019
Hlasovanie o titul EVA MISS Sympatia 2019!
18. marca 2019

Eau Thermale AVÈNE sa už štvrtý rok stará o pleť finalistiek Miss Slovensko. Tento rok chce poznať aj názor verejnosti a preto spúšťa súťaž o Miss Eau Thermale AVÈNE 2019, za ktorú môžete online hlasovať na internetovej stránke www.eau-thermale-avene.cz. Víťazku vyhlásime počas finálového večera 27.apríla v televízii JOJ, ktorého sa budú môcť zúčastniť dvaja vybraní hlasujúci aj s partnerkou či partnerom.

Hlasovať môžete od 18. marca do 24. apríla 2019.

Spoločnosť Pierre Fabre je jediná farmaceutická spoločnosť, ktorá popri liekoch vyrába aj dermokozmetiku. Vo svojom portfóliu má i Termálnu vodu Avène, ktorá je základom všetkých prípravkov na citlivú pokožku – či už dermokozmetických alebo vyslovene určených na zmiernenie príznakov niektorých kožných diagnóz. Termálna voda s jedinečnými liečivými vlastnosťami z  dedinky Avène na juhu Francúzska sa už pred polstoročím stala základom účinných dermokozmetických produktov. Produkty Avène zaznamenávajú obrovské úspechy v liečbe atopickej dermatitídy, psoriázy, popálenín, ekzémov či problémov s hojením kože. Spoločnosť Pierre Fabre je výnimočná aj úzkou spätosťou s charitou.

Eau Thermale Avène ako jedinečná a nemenná voda

Prameň termálnej vody Avène vyviera z hĺbky zeme, kde sa pretvára. Po vyše päťdesiatročnej ceste sa táto priezračná čistá voda dostáva na povrch, okamžite je zachytená a vedená do továrne. V dermatologických laboratóriách Avène sa skúma za pomoci tých najmodernejších technológií. Takto zachytená termálna voda putuje do termálnych kúpeľov, kde slúži na upokojenie citlivej a intolerantnej pokožky pacientov. Upokojujúce a protizápalové vlastnosti tejto mimoriadne liečivej vody boli dokázané mnohonásobnými klinickými štúdiami.  Jedinečné vlastnosti termálnej vody potvrdzujú legitimitu hydroterapeutickej liečby a produktového radu, ktorý ju dopĺňa. Liečbu ročne absolvuje 2800 pacientov. Termálna voda obsahuje unikátne zloženie a mikroflóru. Nízky obsah minerálov, rovnováha minerálov a stopových prvkov, optimálny pomer vápnika a horčíka spôsobuje, že je voda obzvlášť vhodná pre citlivú pleť. Unikátna mikroflóra Termálnej vody Avène navyše znižuje citlivosť kožných buniek a mechanizmov kožných reakcií, zlepšuje bunkovú výmenu posilnením membrán, posilňuje kľúčové bunky imunitného systému.

Sterilná a čistá…

Termálna voda Avène je balená priamo pri zdroji v sterilnom prostredí. Napojenie priamo na prameň Termálnej vody Avène umožňuje zachovať rovnaké zloženie všetkých dôležitých dermatologických vlastností vody. Termálna voda Avène nás neprestáva prekvapovať ani dnes, keď boli objavené jej ďalšie liečivé účinky. Stále nie je známe presné zloženie jej mikroflóry, čo všetko sa podieľa na jej  prevratných  blahodárnych účinkoch, ktoré sú každý deň preukázateľné v termálnych kúpeľoch Avène. Okrem zistených liečivých faktorov v nej boli objavené aj jej biologické vlastnosti. Zistilo sa, že prítomnosť dávnej a pôvodnej mikroflóry v termálnej vode Avène vytvára aktívne látky. Práve preto sa začal vývoj biotechnologickej aktívnej látky s výnimočnými účinkami proti svrbeniu, zápalu a na ovplyvnenie vrodenej imunity, ktorá je obsiahnutá v produktoch určených pri starostlivosti o atopický ekzém.  A tak sa etapa výskumu laboratórií Pierre Fabre a Termálnej vody Avène ani dnes zďaleka nekončí…

Víťazka titulu Miss Eau Thermale Avène 2019 získa balíček výrobkov francúzskej dermokozmetiky Eau Thermale Avène € 500.

Zapojením sa do hlasovania má 10 z vás možnosť vyhrať balíček dermokozmetiky Eau Thermale Avène  v hodnote 100Eur  a dvaja vyžrebovaní získajú vstupenku pre dve osoby na finálový večer Miss Slovensko 2019 a slávnostnú recepciu.

 

Zdieľajte