Miss Hubert 2019 sa stala finalistka číslo 9 Ema Mészárosová.

Návšteva finalistiek súťaže Miss Slovensko 2019 v centre Náruč
19. februára 2019
Súťažné tímy a ich farby. Ktorý z nich najviac zabodoval?
9. marca 2019
Návšteva finalistiek súťaže Miss Slovensko 2019 v centre Náruč
19. februára 2019
Súťažné tímy a ich farby. Ktorý z nich najviac zabodoval?
9. marca 2019

Miss Hubert sa na základe najväčšieho počtu like pod fotografiou s vlastným nápadom stala  finalistka s číslom 9 Ema Mészárosová. Súťažilo sa na oficiálnej facebookovej stránke Hubert Sekt a každá z finalistiek si vyžrebovala svoj prémiový sektu.

Aj so svojimi kamarátkami zapózovala Ema na fotografii s Hubert L’Original Brut. A kde inde, ako na plavárni, ktorá je pre ňu druhým domov. Ema sa totiž plávaniu venuje odmalička a má za sebou viacero úspechov. ,,Na fotografii oslavujeme moje víťazstvo v plávaní. V skutočnosti sú ale mojím víťazstvom ONY. Mať priateľov, ktorí sú pri tebe kedykoľvek a kdekoľvek je na nezaplatenie. Pre mňa je preto jedno KDE, ale dôležité S KÝM ❤,“ napísala Ema k víťaznej fotografii.

Ľudia ocenili to, že snímka pôsobila autenticky a vystihovala pocity a emócie. Cieľom fotografie bolo práve vyzdvihnúť príležitosť, pri ktorej si sekt vychutnávame. Ema bola zároveň sama sebou a L´Originálna.

Mészárosová vyhrala v tejto kategórii šaty na mieru od slovenského dizajnéra v spolupráci so Slovak Fashion Council. Eme dalo hlas viac ako 1400 fanúšikov.

Sekt nie je len šumivé víno, ktoré pekne bublinkuje. Je to spôsob a cesta ako si vychutnať výnimočné chvíle, či všedné dni premeniť na nezabudnuteľné. K sektu neodmysliteľné patrí príjemná spoločnosť a dôvod na oslavu. Ten sa však ukrýva v maličkostiach bežných dní, stačí len hľadať. Veď každý z nás má tu moc premeniť obyčajnú chvíľu na moment plný noblesy, radosti a príjemných pocitov, ktoré sa v sekte ukrývajú.

 

Zdieľajte