Dominiku Grecovú i Katarínu Očovanovú čaká veľké finále! Jednu na Miss Supranational v Poľsku, druhú na Miss World v Číne.

Kto bude mať počas 24. ročníka na starosti vlasový styling finalistiek?
28. novembra 2018
Miss Supranational vyhrala kráska z Portorika. Katarína Očovanová sa prebojovala do TOP 25!
8. decembra 2018
Kto bude mať počas 24. ročníka na starosti vlasový styling finalistiek?
28. novembra 2018
Miss Supranational vyhrala kráska z Portorika. Katarína Očovanová sa prebojovala do TOP 25!
8. decembra 2018

Prežili týždne v ženských kolektívoch a idú do finále. Miss World Slovakia 2018 Dominiku Grecovú a Miss Supranational Slovakia 2018 Katarínu Očovanovú čakajú posledné dni na svetových súťažiach. Obidve medzi desiatkami krások z celého sveta žiaria, okrem iného aj vďaka farbe svojich vlasov. Blondínok je totiž na obidvoch súťažiach ako šafránu.

O titul Miss Supranational 2018 bude v piatok 7. decembra bojovať Katarína Očovanová. Finále 10. ročníka sa uskutoční v poľskom mestečku Krynica-Zdroj a slovenská delegátka si pre túto príležitosť vybrala šaty zo salónu WEM, ktorý spolupracuje so súťažou Miss Slovensko počas celého roka. Katka patrí medzi najväčšie ,,sympaťáčky“ súťaže, čo je zreteľné aj z množstva fotografií a podporovateľov na sociálnych sieťach. Celé tri týždne bola jej spolubývajúcou delegátka Poľska Magdalena Bienkowska, s ktorou si výborne rozumeli. ,,Magdalena bola už v minulosti na inej svetovej súťaži, takže bola pre mňa inšpiráciou a oporou. Všetky dievčatá sú ale skvelé a panujú medzi nami dobré vzťahy. Čo mňa osobne ale prekvapilo bol fakt, že niektoré delegátky vôbec nevedia po anglicky.  Pre mňa je cťou, že som mohla reprezentovať Slovensko a projekt Miss Slovensko,“ povedala Očovanová.

Svetová súťaž Miss World bude mať svoje finále v nedeľu 8. decembra v čínskom meste Sanya. Tu nás zastupuje úradujúca Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová, ktorá so svojimi 181 centimetrami patrí k najvyšším súťažiacim vôbec. Podobne ako Katka bude na finále v šatách salónu WEM, ktoré jej špeciálne upravili na jej výšku. Súťaž Miss World má niekoľko súťažných disciplín a Dominika všetky absolvovala. ,,Nie všetky dievčatá sa zapojili do talentovej disciplíny, ale nemali pripravený ani žiadny charitatívny projekt, čo je na tejto svetovej súťaži veľmi dôležité. A tiež som rovnako ako Katka prekvapená, že viacero súťažiacich nevie ani základy angličtiny,“ povedala Dominika, ktorá je však rada, že mohla na tejto súťaži reprezentovať Slovensko. ,,Nosiť celý mesiac na sebe šerpu Slovakia bolo pre mňa cťou!“

Obidve súťaže budú vysielané do celého sveta. Niektoré krajiny si zakúpili priamy televízny prenos, iné budú môcť finálové programy sledovať online.

Už dnes naším dievčatám ďakujeme za skvelú reprezentáciu vo svete!

Zdieľajte