Dominika Grecová odcestovala na svetovú súťaž Miss World 2018

Miss International Slovakia 2018 Radku Grendovú čaká veľké finále
8. novembra 2018
Ako krásna Čierna labuť. Taká je Dominika Grecová v šatách Jany Jurčenko na Miss World 2018
13. novembra 2018
Miss International Slovakia 2018 Radku Grendovú čaká veľké finále
8. novembra 2018
Ako krásna Čierna labuť. Taká je Dominika Grecová v šatách Jany Jurčenko na Miss World 2018
13. novembra 2018

Pôvabná Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová odcestovala na svetovú súťaž Miss World, ktorá sa aj tohto roku uskutoční v juhočínskom meste Sanya. Viac ako 120 delegátok z rôznych krajín sveta čakajú štyri týždne plné programu i čiastkových súťažných disciplín.

Prvou disciplínou, ktorá dievčatá čakala hneď po príchode, bolo predstavenie národného kostýmu. Nádherný kroj z Podpoľania zapožičala Dominike na túto špeciálnu príležitosť Iveta Smileková a jej Detvianske ľudové umenie. Ľudový – šatkový tanec pripravila naša Miss Slovensko v súbore Lúčnica.

Dominikinou spolubývajúcou sa na Miss World stala delegátka z Dánska. ,,Padli sme si hneď do oka a myslím, že nám bude počas nasledujúceho mesiaca fajn,“ napísala Miss Slovensko z takmer 9 tisíc kilometrov vzdialeného mesta Sanya.

Model na čiastkovú súťaž Fashion Designer of Miss World 2018 si Dominika vybrala od uznávanej módnej návrhárky Jany Jurčenko, ktorá spolu s Máriou Feketeovou, pripravila šaty a šperky aj pre ďalšie dve Slovenky, reprezentujúce nás na svetových súťažiach Miss International a Miss Supranational.

O komplet v štýle smart casual, v ktorom Dominika absolvuje pohovor s porotou, pochádza od slovenskej dizajnérky Zuzany Hakovej. Finálové šaty jej pripravil salón Wem a doplnia ho klenoty od slovenských výrobcov šperkov Loretta.

Dominikina batožina pozostávala zo štyroch takmer 25 kilogramových kufrov. Na svetovú súťaž totiž viezla nielen množstvo garderóby, ktorú si mesačný pobyt vyžaduje, ale aj prezenty zo Slovenska. Medzi nimi aj dve ručne vyrobené diela z ateliéru Gordana Glass. Jedno z nich sa bude dražiť počas charitatívneho večera na Miss World a druhé je určené pre riaditeľku súťaže Juliu Morley. ,,Súťaž Miss World je do veľkej miery orientovaná na charitu a práve na ňu poputuje aj výťažok z medzinárodnej dražby, do ktorej sa Dominika zapojí s dielom svetoznámej umeleckej sklárky.

A my len pripomíname, že Dominiku na Miss World je možné sledovať prostredníctvom našich sociálnych, ale aj cez aplikáciu MOBSTAR, na ktorej majú všetky delegátky Miss World vytvorený svoj profil.

 

Zdieľajte