Finalistky Miss Slovensko 2018 si užili spoločnú dovolenku na Cypre

Fashion Show Michaela Kováčika na AFF Košice 2018
29. júna 2018
Víťazky súťaže Miss Slovensko odchádzajú do sveta. S čím pocestujú na medzinárodné súťaže MISS?
17. októbra 2018
Fashion Show Michaela Kováčika na AFF Košice 2018
29. júna 2018
Víťazky súťaže Miss Slovensko odchádzajú do sveta. S čím pocestujú na medzinárodné súťaže MISS?
17. októbra 2018

Aj po štyroch mesiacoch od finále sú stále ako jeden tím. Finalistky súťaže Miss Slovensko 2018 si pre pár dňami užili spoločnú výhru – dovolenku na slnečnom Cypre.

V krásnom areáli 5 hviezdičkového hotela Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa, ktorý sa nachádza v severnej časti ostrova,  im skutočne nič nechýbalo. Každý deň trávili od rána do večera pri mori na piesočnatej pláži, pri športových aktivitách či  relaxovali pri bazéne obklopenom palmami. Slovenské krásky pútali pozornosť doslova na každom kroku, taká skupina dievčat sa predsa nedá len tak prehliadnuť.  Hostitelia pripravili celému tímu aj spoločný výlet loďou po pobreží Kyrenie, vďaka ktorému mohli obdivovať nádhernú prímorskú scenériu s miestnymi pamiatkami i prírodou. Tie odvážnejšie si  užili i skákanie do mora či plávanie v kostýme a ´la morská panna.

Dovolenku dievčatám venovala cestovná kancelária Hydrotour v rámci 23. ročníka súťaže Miss Slovensko. A hoci sa dve z finalistiek z časových dôvodov nemohli zúčastniť, 9-členný ,,Miss tím“ si ju skutočne užil. ,,Predĺžili sme si tohtoročné horúce leto a myslím, že každej z nás takáto dámska jazda dobre padla. Verím, že si niečo podobné ešte zopakujeme,“ povedala Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová, ktorá sa v nasledujúcich týždňoch bude venovať hlavne prípravám na svetovú súťaž Miss World.  Finalistky 23. ročníka ale čakajú v nasledujúcich mesiacoch aj spoločné módne prehliadky.

 

FOTO: Peter Stas

Zdieľajte