Pre korunu kráľovnej krásy si idú finalistky Miss Slovensko štýlovo – s minerálnou vodou Korunní.

Súťaž Miss Slovensko pomôže aj tento rok dobrej veci
29. marca 2018
Víťazka súťaže Miss Slovensko 2018 pocestuje aj tento rok na Miss World
1. apríla 2018
Súťaž Miss Slovensko pomôže aj tento rok dobrej veci
29. marca 2018
Víťazka súťaže Miss Slovensko 2018 pocestuje aj tento rok na Miss World
1. apríla 2018

Jedenásť finalistiek 23. ročníka súťaže Miss Slovensko je v kolotoči intenzívnych príprav na finálový večer, ktorý sa uskutoční 28. apríla. Dievčatá majú za sebou tri sústredenia, ktoré im pomohli k čo najlepšej forme a posilneniu tímového ducha. Našťastie majú pri ceste za víťazstvom silného partnera, ktorý im pomáha s hydratáciou tela aj pleti – prírodné minerálne vody Korunní.

Pitný režim je potrebné dodržiavať naozaj poctivo, zvlášť v období náročnom po psychickej aj fyzickej stránke. Finalistky pred súťažou absolvujú dôkladnú prípravu, napríklad mediálne tréningy, nácviky správnej chôdze či vystupovania, fotografovanie editoriálov alebo nakrúcanie svojich medailónov.

A práve v týchto chvíľach je pre ne minerálna voda Korunní skvelý spojenec. Je totiž slabo mineralizovaná – obsahuje vyvážený pomer magnézia, vápnika, sodíka, draslíka a fluóru, finalistky ju teda môžu piť každý deň.

Dievčatá majú svoju fľašu Korunní pri sebe naozaj na každom kroku, pretože je pre ne dôležité hydratovať nielen telo, ale aj pleť, ktorá musí neustále vyzerať skvele. Sú totiž nielen pod drobnohľadom realizačného tímu a riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej, ale ich prostredníctvom médií a sociálnych sietí sleduje aj široká verejnosť.  „Je jasné, že zvládnuť takú náročnú súťaž nie je vôbec jednoduché a všetky finalistky majú môj veľký obdiv. Sme preto veľmi radi, že môžeme byť partner tejto prestížnej akcie.  Zdá sa nám krásne spojenie symbolov oboch koruniek, ktoré sú pre súťaž miss aj vodu Korunní typické,“ hovorí Michaela Jarošová zo spoločnosti Karlovarská Korunní, s. r. o., oficiálneho dodávateľa súťaže.

 Miss Slovensko je jedinečný projekt, ktorý sa už viac ako dvadsať rokov spája s eleganciou, krásou a dynamikou svetoznámych módnych šou. Vďaka svojim dlhoročným partnerom a podporovateľom patrí medzi vôbec najdlhšie vysielané televízne súťaže na Slovensku. Finále tohto ročníka sa uskutoční 28. apríla 2018 a o 20.30 ho v priamom prenose odvysiela TV JOJ.

 

korunni

Moderná česká minerálna voda „s korunkou“

Korunní je slabo mineralizovaná voda s vyváženým zastúpením minerálnych látok. To jej dodáva ľahkú a pritom sviežu chuť a umožňuje jej každodennú konzumáciu. Unikátny je aj dizajn viečka v tvare korunky špeciálne navrhnutého pre Karlovarskú Korunní a v obchode ho určite neprehliadnete. Vďaka špeciálne tvarovaným vrúbkom sa dá dobre uchopiť, nekĺže sa v prstoch ako bežné ploché viečka, a preto vám uľahčí otváranie vašej obľúbenej minerálky.

 

 

Zdieľajte