Vicemiss Slovensko 2017 Michaela Cmarková sa chystá na finále Miss Supranational

Novou MISS WORLD je Manushi Chhillar z Indie
19. novembra 2017
Je tu nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO. Aké sú podmienky registrácie?
5. decembra 2017
Novou MISS WORLD je Manushi Chhillar z Indie
19. novembra 2017
Je tu nový ročník súťaže MISS SLOVENSKO. Aké sú podmienky registrácie?
5. decembra 2017

Medzinárodné súťaže krásy pokračujú. Už v piatok 1. decembra sa o korunku svetovej súťaže MISS SUPRANATIONAL 2017 bude uchádza druhá vicemiss Slovensko Michaela Cmarková.

Zaujímavosťou tejto súťaže krásy so zahraničnou účasťou je, že sa jej väčšia časť odohráva na Slovensku. Delegátky z viac ako 60 krajín sveta tak spoznali krásy Vysokých Tatier, ktoré sa stali centrom aj pre medzinárodnú súťaž pánov – Mister Supranational.

Michaela Cmarková patrí so svojimi 181 centimetrami medzi najvyššie súťažiace. Jej výhodou je aj výborná znalosť angličtiny. ,,V angličtine komunikujeme s našimi choreografkami či produkciou. Rok strávený v zahraničí mi ale veľmi pomohol aj pri pohovoroch s porotou v angličtine či živom vysielaní rozhovorov,“ povedala Michaela, ktorá na záverečnom galavečere už v Poľsku zažiari v  róbe od módnej návrhárky Jany Ľuptákovej. Všetky dievčatá totiž dostali predpísanú jednotnú farbu šiat – striebornú. Na finále nebude chýbať ani slovenský kroj či promenáda v plavkách.

Pár dní pred finálovým večerom prišli Michaelu do Horizont Resortu v Starej Lesnej podporiť aj predchádzajúce zástupkyne súťaže Miss Slovensko, ktoré na Miss Supranational súťažili v rokoch 2015 a 2016 Lenka Tekeljaková a Petra Sliacka (Denková), ale aj finalistka Miss Slovensko 2016 Erika Bugárová..  ,,Vy ste rodina? Veľmi pekná rodina,“ poznamenala pri príchode celej slovenskej posádky do miesta konania jedna zo zahraničných súťažiacich.

Finálový večer bude v priamom prenose vysielať niekoľko zahraničných televízii, ale mala by sa dať sledovať aj online.

Zdieľajte