Začalo sa hlasovanie o titul EVA Miss Sympatia

Finalistky Miss Slovensko 2017 na spoločnej prehliadke v Auparku
21. marca 2017
Finalistky Miss Slovensko predviedli svoje talenty!
29. marca 2017
Finalistky Miss Slovensko 2017 na spoločnej prehliadke v Auparku
21. marca 2017
Finalistky Miss Slovensko predviedli svoje talenty!
29. marca 2017

V rámci prestížnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO 2017, ktorej organizátormi sú Produkčný dom FORZA, Oklamčák Production a TV JOJ, odštartovalo 27. marca hlasovanie o titul EVA MISS SYMPATIA 2017.

,,Aj tento rok poputuje výťažok z hlasovania o najsympatickejšiu finalistku v plnej výške na charitatívne účely. Znamená to, že hlasujúci podporia nielen svoju favoritku, ale aj charitatívny projekt Srdce pre deti,“ uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Srdce pre deti je charitatívny projekt denníka Nový Čas, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Jeho cieľom je pomáhať po celom Slovensku neplnoletým deťom s výrazným zdravotným alebo sociálnym znevýhodnením. Náklady na fungovanie projektu znáša v plnom rozsahu Nový Čas. Prostriedky zbierok tak idú do posledného centu na pomoc deťom.

Od 27. marca si fanúšikovia finalistiek Miss Slovensko 2017 môžu vybrať svoju favoritku prostredníctvom fotografií, ktoré zverejnia printové médiá a objavia sa aj v televíznych upútavkách TV JOJ, PLUS a WAU. Hlasovanie EVA Miss Sympatia 2017 potrvá od 27. marca až do záverečných minút finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa uskutoční 29. apríla na TV JOJ.

Hlasuje sa online na https://eva.cas.sk/miss-slovensko-2017 alebo zaslaním SMS na číslo 871 v tvare: MISS (medzera) a číslo Vašej favoritky. Hodnota jednej SMS je 5 € a v celej výške poputuje na pomoc deťom. Navyše, každá zaslaná SMS predstavuje päť hlasov pre Vašu favoritku. Hlasovanie o titul EVA Miss Sympatia 2017 prebieha od 27. marca na oficiálnej microsite Miss Slovensko https://eva.cas.sk/miss-slovensko-2017.

Víťazka EVA Miss Sympatia získa krásny titul ,,vox populi“ získa exkluzívny briliantový set od slovenského výrobcu svadobných obrúčok a šperkov – spoločnosti LORETTA.

Vyžrebovaný výherca hlasovania o EVA Miss Sympatia 2017 získa exkluzívnu dovolenku na Kapverdských ostrovoch pre 2 osoby od cestovnej kancelárie Hydrotour.

 

Zdieľajte