7 vecí, ktoré zažijete len vďaka súťaži Miss Slovensko 2017

Súťaž Miss Slovensko pokračuje. Tieto dievčatá majú šancu!
2. januára 2017
Tieto krásky to po prvom neúspechu nevzdali a do súťaže sa dostali
5. januára 2017
Súťaž Miss Slovensko pokračuje. Tieto dievčatá majú šancu!
2. januára 2017
Tieto krásky to po prvom neúspechu nevzdali a do súťaže sa dostali
5. januára 2017

Súťaž Miss Slovensko 2017 štartuje už o pár dní veľkým kastingovým semifinále, ktoré sa uskutoční 22. januára v Bratislave. Podmienkou je online prihláška, ktorú musia záujemkyne o postup vyplniť na stránke www.miss-slovensko.sk Týchto sedem vecí môžete vďaka postupu reálne zažiť!

  1. Postup do TOP 12: Vďaka nemu budú minimálne vaši najbližší na každú z vás mimoriadne hrdí. Áno, aj keď sa to otcovi najskôr možno nemusí pozdávať, nakoniec bude aj on hrdý. O náraste vašich followerov na sociálnych sieťach nehovoriac. O tom by vedela rozprávať aktuálna víťazka Kristína Činčurová. Tým sa to všetko ale len začína…
  2. Mediálny tréning: Postaviť sa pred kameru a pohotovo odpovedať na otázky novinárov či režiséra nie je vôbec jednoduché. Ale všetko sa dá. V súťaži Miss Slovensko sa o mediálne tréning postará moderátorka TV JOJ Alexandra Hinková a verte, že v roku 2016 pomohla každej jednej finalistke.
  3. Dovolenka snov s vlastným tímom: Celá finálová pocestuje už koncom februára na spoločné sústredenie na Kapverdy. Na krásnych piesočnatých plážach bude pod dohľadom Karolíny Chomistekovej pripravovať editoriál fotograf magazínu Eva Anton Karpita. Ten bude mať tento rok na starosti aj portréty všetkých finalistiek.
  4. Top choreograf: Už niekoľko rokov je dvorným choreografom súťaže Miss Slovensko Peter Varady. Je obľúbeným členom projektu aj pre svoju trpezlivosť a trefné poznámky, ktoré si budete pamätať ešte dlhé roky. Počas sústredení Vás naučí správne držanie a reč tela na pódiu.
  5. Osobné poradenstvo: Finalistkám súťaže sú na všetkých oficiálnych akciách k dispozícii osobné vizážistky značky Gosh Copenhagen a kaderníci štúdia Pierot, ktorí postupne aj s Kristíny Činčurovej urobili svetlovlásku a zvýraznili tým jej črty tváre. Mimochodom, ich humor milujú tiež všetky súťažiace.
  6. Charita: Kto dostáva, mal byť aj dať. Súťaž Miss Slovensko bude aj tento rok spojená s charitatívnym projektom Srdce pre deti. Vlani sa vďaka hlasovaniu o titul EVA Miss Sympatia vyzbieralo viac ako 20 tisíc eur.
  7. Priamy prenos: Koľkokrát v živote zažiarite v priamom televíznom prenose? Vďaka súťaži Miss Slovensko zistíte, ako sa vyrába vaša dokrútka, za čo všetko je zodpovedná riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková či režisér Samuel Jaško.  Finálový večer Miss Slovensko 2017 bude aj tento rok vysielať TV JOJ a môže s ním byť spájané už navždy práve vaše meno a priezvisko.
Zdieľajte