Víťazka Miss World je z Portorika. Miss Slovensko zažiarila v užšom výbere!

Finalistky Miss Slovensko 2017 si užijú Kapverdy
14. decembra 2016
Nový ročník súťaže Miss Slovensko je tu. Prečítajte si o prvých novinkách!
28. decembra 2016
Finalistky Miss Slovensko 2017 si užijú Kapverdy
14. decembra 2016
Nový ročník súťaže Miss Slovensko je tu. Prečítajte si o prvých novinkách!
28. decembra 2016

Víťazkou svetovej súťaže Miss World sa v nedeľu v noci stala 19-ročná zástupkyňa Portorika – Stephanie Del Valle. Slovenská delegátka a Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová sa spomedzi takmer 120 kandidátok z celého sveta dostala až do užšieho výberu – TOP 20.

,,Celý prenos som sledovala s napätím a teším sa, že Kristína celé tri týždne na Miss World krásne reprezentovala našu krajinu. Umiestnenie v TOP 20 treba brať s pokorou a tešiť sa z neho, pretože aj tento rok bola v súťaži veľká konkurencia. Verím tiež, že Kristína bude inšpiráciou pre ďalšie víťazky projektu Miss Slovensko,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko a víťazka z roku 2013 Karolína Chomisteková, ktorá sa pred viac ako troma rokmi ako vôbec prvá reprezentantka Slovenska dostala na Miss World do podobného TOP výberu ako Kristína.

66.ročník súťaže Miss World sa konal v Spojených štátoch amerických a väčšinu času strávili zástupkyne jednotlivých krajín spoločne vo Washingtone. Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov zrušili organizátori disciplínu národný tanec, v ktorej Slovensko už tri roky za sebou dominovalo. Súťažiace mohli tento rok zabodovať v kategóriách Talent, Šport, Multimédiá, Top Model a Beauty with a Purpose. Nemenej dôležitý bol ale aj pohovor s porotou Miss World.

Projekt Miss Slovensko ďakujeme všetkým partnerom a fanúšikom za podporu. Veľmi si vážime, že ste pri Kristíne stáli a podporovali ju! Špeciálna vďaka patrí aj rodine Činčurových, ktorá do reprezentácie našej krajiny vložila tiež veľa.

 

 

Zdieľajte