Miss World má vo Washingtone príchuť dokonalých amerických Vianoc

Kristína Činčurová a jej varenie na Miss World
5. decembra 2016
Kristína Činčurová a jej Beauty with a Purpose
12. decembra 2016
Kristína Činčurová a jej varenie na Miss World
5. decembra 2016
Kristína Činčurová a jej Beauty with a Purpose
12. decembra 2016

Medzinárodná súťaž Miss World má tento rok príchuť amerických Vianoc. Pred najkrajšími sviatkami sa síce konala aj v uplynulých rokoch, no fakt, že sa jej centrom tentoraz stali Spojené štáty americké, celému obdobiu dodala ešte väčší nádych.

Vianočné stromčeky sú na každej druhej fotografii a niet sa čomu čudovať. Sú honosné, krásne a väčšine dievčat ďaleko od domova pripomínajú chvíle, ktoré obyčajne trávia s rodinou. Azda najvyťaženejším miestom sa tak v oficiálnom hoteli Miss World vo Washingtone stal práve viac ako trojmetrový stromček. Na fotografiu pri ňom dokonca dievčatá stáli v rade a niet jedného oficiálneho profilu bez tejto fotografie.

Týždeň pred finále sa vyše 110 súťažiacich presťahovalo. Nový hotel je väčší, ale opäť s množstvom vianočnej výzdoby a niekoľkými bohato vyzdobenými stromčekmi. ,,Je tu krásne. Nechcelo sa nám z nášho prvého hotela odchádzať, pretože sme si tam zvykli, ale  aj do toho ďalšieho sme sa hneď zamilovali,“ hovorí Kristína Činčurová, ktorá na Miss World zastupuje Slovensko. Jej spolubývajúcou je  zástupkyňa Turecka.

Pár dní pred finálovým večerom majú dievčatá za sebou prvé disciplíny. Talentovú, športovú a charitatívnu kategóriu Beauty with a Purpose. V tých ďalších dňoch ich ešte čaká súťaž Top Model  a vyhodnotenie kategórie Multimedia.

Finále súťaže Miss World sa uskutoční 18. decembra vo Washingtone a priamy prenos by sa mal dať sledovať podobne ako v uplynulých rokoch online.

 

 

Zdieľajte