MISS SLOVENSKO v modeloch Sofie Turekovej

Miss Slovensko a 3 návody na fotenie s mobilom
31. augusta 2016
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová spôsobila v New Yorku rozruch na móle!
12. septembra 2016
Miss Slovensko a 3 návody na fotenie s mobilom
31. augusta 2016
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová spôsobila v New Yorku rozruch na móle!
12. septembra 2016

Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová odchádza v stredu 7.septembra do Spojených štátov amerických, na  11. ročník Slovak Fashion Night.

V New Yorku bude 9. septembra prezentovať módnu kolekciu slovenskej návrhárky Sofie Turekovej, ktorá vyhrala súťaž Nové tváre módnej scéne počas Bratislavských módnych dní. Jej kolekciu OPTIMISTA predstaví módnym expertom a publiku  v Crowne Plaza Times Square.

Kontakt-10 Kontakt-7 - kópia Kontakt-6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na newyorskom móle bude mať Kristína svoje prvé veľké medzinárodné vystúpenie. ,,Do New Yorku sa všetci veľmi tešíme a je pre mňa cťou prezentovať slovenskú tvorbu v zahraničí. Okrem toho to bude moje prvé oficiálne vystúpenie s titulom Miss Slovensko v zahraničí, čo si tiež veľmi vážim,“ povedala Činčurová, ktorá pred pár dňami nakrúcala s  digitálnym štúdiom v New Yorku prezentáciu tvorby Sofie Turekovej. Tím, ktorý pricestoval na Slovensko bol nadšený. ,,Kombinácia Kristíninej krásy a zaujímavých modelov od Sofie je skutočne veľmi atraktívna a verím, že v New Yorku zanecháme len tie najlepšie dojmy,“ hovorí prezidentka Nadácie +421 Foundation Ľubica Surkošová, ktorá už jedenásť rokov predstavuje Newyorčanom najlepších slovenských dizajnérov a zaujímavé nové tváre. Je presvedčená, že pre mladých umelcov je nesmierne dôležité, aby dostali príležitosť ukázať svoju kreativitu a talent.

Vlani predvádzala na Slovak Fashion Night  riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková a práve účasť na prehliadke v New Yorku bola jednou z cien 21. ročníka súťaže krásy. Zaujímavosťou tiež je, že v decembri sa do USA Kristína Činčurová vráti opäť. Aj keď do iného mesta. Vo Washingtone sa totiž uskutoční svetová súťaž Miss World, na ktorej bude zastupovať Slovensko.

FOTO: Queen&Lord Digital Studios

 

Zdieľajte