Dievčatá finišujú s prípravami na leto

Oficiálne portréty víťaziek Miss Slovensko 2016
9. mája 2016
MISS SLOVENSKO 2016 na titulke magazínu EVA
10. júna 2016
Oficiálne portréty víťaziek Miss Slovensko 2016
9. mája 2016
MISS SLOVENSKO 2016 na titulke magazínu EVA
10. júna 2016

Leto sa blíži. A treba si ho užiť s čistým štítom. Aj preto sa víťazky a finalistky súťaže Miss Slovensko 2016 snažia po finále dohnať v škole čo sa dá. Všetkým vyšli ich univerzity v ústrety. Víťazka Kristína Činčurová sa však musela na chvíľu úplne odstrihnúť od misskovských povinností kvôli maturitným skúškam. ,,Hoci som dostala krásny nový byt v Bratislave, musela som na chvíľu odísť do rodného Lučenca, kde sa pripravujem a opakujem všetko učivo na maturity. Je to pre mňa náročné, ale je to výzva, zdolať aj túto skúšku na sto percent,“ povedala Miss Slovensko 2016.

Prvá vicemiss 2016 Michaela Meňkyová si po zdolaní skúšok na vysokej škole nadelila s priateľom a úspešným  futbalistom Matúšom Pauknerom dovolenku v slnečnom Ománe. ,,Privítali ma ako I. vicemiss Slovensko a ako princeznú. Bolo to veľmi milé prekvapenie,“ prezradila Michaela. Keďže bol Matúš dlhší čas mimo Slovenska, spoločné chvíle ďaleko od všetkých si párik užil do sýtosti.

Finalistky Miss Slovensko 2016 sa spoločne chystajú na letnú dovolenku, ktorú im ako cenu za účasť v súťaži venovala CK Hydrotour. Už koncom júna odchádzajú na týždeň do horúceho Turecka, kde budú len a len čerpať pozitívnu energiu.

 

Zdieľajte