Kráľovstvo novej Miss Slovensko 2016

Výherkyňa hlasovania fandila Lenke Tekeljakovej
3. mája 2016
Miss Slovensko 2016 si užíva Hyundai Tucson
4. mája 2016
Výherkyňa hlasovania fandila Lenke Tekeljakovej
3. mája 2016
Miss Slovensko 2016 si užíva Hyundai Tucson
4. mája 2016

Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, ktorá pochádza z Lučenca, sa sťahuje do Bratislavy. Tri dni po svojej výhre v súťaži krásy si slávnostne prevzala kľúče od nového, dvojizbového bytu pri Dunaji od spoločnosti Smart Brokers. Bývanie neďaleko centra hlavného mesta je výhra ako sa patrí. ,,Stále sa ešte trochu bojím, že sa mi tento krásny sen iba sníva. Že sa zobudím a nebude to pravda. Som skutočne veľmi šťastná, pretože byt je ako stvorený pre mňa. Má krásny výhľad a je v mojich obľúbených farbách,“ povedala Kristína krátko po tom, ako si nový byt prevzala a hneď sa začala sťahovať.

Nový byt si prišla s Kristínou pozrieť aj riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.  ,,Presne si pamätám, ako som si podobnú výhru preberala v roku 2013 ja. Človek si najskôr nevie predstaviť, že toto všetko je jeho a potom nevie z bytu odísť. Verím, že sa jej tu bude dobre bývať a v Bratislave sa udomácni,“ poznamenala s úsmevom.

Kľúče od nového bytu odovzdal novej Miss Slovensko generálny riaditeľ spoločnosti Smart Brokers Robert Posolda. Byt má viac ako 51 metrov štvorcových a balkón s výhľadom na časť Bratislavy. Je vybavený modernými kuchynskými spotrebičmi a štýlovým nábytkom v jemných farbách.

Spoločnosť Smart Brokers bola založená v roku 2006 so zameraním na finančné sprostredkovanie. Neskôr svoje služby rozšírila aj o sprostredkovanie nehnuteľností na kúpu, predaj a prenájom. Sprostredkovanie nehnuteľností, hypotekárnych úverov a iných úverov poskytuje prostredníctvom profesionálnych brokerov. Spoločnosť pôsobí vo väčšine krajských miest, pričom svoje pole pôsobenia stále rozširuje.
Aktuálne podmienky prajú výhodným riešeniam bývania. Aj mladí záujemcovia sa vďaka nízkym splátkam hypotéky, porovnateľným s výškou platby za prenájom, rozhodujú častejšie pre kúpu. Nehnuteľnosti sú podľa R. Posoldu výhodným investičným nástrojom. „Dôležité je rozhodovať sa na základe svojho rozpočtu, aby sa hypotéka nestala neúnosným dlhom, ale správnou investíciou“, hovorí Robert Posolda. O kvalite poskytovaných služieb hovoria kladné referencie od klientov a 30 ocenení od bánk ako top, gold, významný a najlepší partner. Viac o spoločnosti Smart Brokers a jej ponuke služieb sa dozviete na www.smartbrokers.sk

Zdieľajte