Nová Miss Slovensko pocestuje na Slovak Fashion Night v New Yorku
29. marca 2016Začali sa hlasovania o EVA Miss Sympatia 2016 a Miss Príjemný hlas
5. apríla 2016Čo si navarili, to si aj zjedli. Finalistky súťaže Miss Slovensko vedia, ako si správne spestriť deň. Keď bola počas sústredenia v Chateau Foldváry chvíľka voľna, nekonalo sa žiadne izbové vylihovanie či klebetenie, ale požičali si na chvíľu od hlavného kuchára kuchyňu. Cieľ? Popoludňajšie zdravé palacinky. Hoci to najskôr vyzeralo na tajnú misiu troch z dievčat, nakoniec sa ku šporáku postavili všetky. A my vieme na ,,misskovské palacinky“ recept.
Na prípravu 2-3 porcií budete potrebovať:
- 250 ml mlieka
- 120 g pohánkovej múky
- 1 vajce
- 2 pl kokosového cukru
Palacinky pripravovali na kokosovom oleji. A čokoládová poleva bola z 80 percentnej čokolády. Vyskúšajte.