Finalistky vzali do parády tréneri z FIT UP!

CHATEAU FASHION NIGHT: Chystá sa spoločná módna prehliadka v obľúbenom kaštieli
9. marca 2016
Prvá spoločná Fashion Show
15. marca 2016
CHATEAU FASHION NIGHT: Chystá sa spoločná módna prehliadka v obľúbenom kaštieli
9. marca 2016
Prvá spoločná Fashion Show
15. marca 2016

Byť finalistkou Miss Slovensko 2016 je pocta. Byť súčasťou skupiny, v ktorej musí byť každá a za každých okolností 100-percentná, je však občas riadna drina. O tom sa presvedčili finalistky počas tréningov fitnescentra FIT UP! Tréneri im dali poriadne zabrať a dokonca za nimi vycestovali na sústredenie, ktoré sa konalo v domovskom Chateau Foldváry.

Hoci bol chladný marec a ráno ešte poriadne prituhovalo, poriadne naobliekané dievčatá vybehli ,,bojovať“ von. Bojovať so svojim telom. Beh, drepy, kľuky, skákanie, prednožovanie, zanožovanie a mnoho iných cvikov. To všetko si pre krásky pripravili dvaja sympatickí tréneri Jakub Varmuža a Patrik Kessl, ktorí iba s úsmevom na perách pozorovali, ako dievčatá len lapajú po dychu.

„Sú šikovné, je vidieť, že sa o seba starajú. Ale majú medzery a treba s nimi popracovať na nejakých veciach,“ priznal tréner Patrik Kessl.

Samozrejme, na tých najproblémovejších partiách, ktoré netrápia iba obyčajné ženy, ale aj finalistky súťaže krásy.  A jedna z nich bude mať poriadny športový zaberák na svetovej súťaži Miss World, kde je športová disciplína jednou zo strategickýc hodnotení.

„Rozhodli sme sa pre kondičné cvičenia, ktoré všetky zvládajú, ale ďalší tréning už bude funkčnejší. Zameriame sa na rozvoj svalov a techniky,“ priblížil Patrik Kessl.

A tak aj bolo. Ďalší tréning si dievčatá užili v priestoroch kaštieľa a možno viaceré spomínali na prísun kyslíku, ktorý mali počas outdoroového tréningu. ,,Nechceli sme, aby si  vonku poranili ruky či prechladli. Všetko treba s mierou,“ dodali tréneri. FIT UP! sa bude starať aj o víťazku titulu Miss Slovensko 2016. Tá totiž po 29. apríli získa celoročné VIP členstvo štúdiách fitnesscentra FIT UP! a osobného trénera k príprave na Miss World.

Zdieľajte