V semifinále 21. ročníka súťaže Miss Slovensko je 82 dievčat

Kastingový kolotoč súťaže Miss Slovensko vyvrcholí v Bratislave
16. januára 2016
Semifinále Miss Slovensko 2016: Ktoré mená tento rok bodujú?
22. januára 2016
Kastingový kolotoč súťaže Miss Slovensko vyvrcholí v Bratislave
16. januára 2016
Semifinále Miss Slovensko 2016: Ktoré mená tento rok bodujú?
22. januára 2016

d2f712da2cDievčatá z celého Slovenska mali v nedeľu 17. januára  2016 poslednú možnosť zabojovať o svoju účasť v novom ročníku súťaže krásy Miss Slovensko. Z bratislavského kastingu ich do semifinále postúpilo sedemnásť.

,,Prihlásilo sa nám skutočne veľa dievčat a bratislavský kasting bol napokon o takmer tri hodiny dlhší. Museli sme robiť dôsledný výber a priznávam, že mi bolo všetkých vyradených dievčat ľúto. Bohužiaľ sa nedá posunúť všetky. Ako ale vraví aktuálna Miss Slovensko Lujza Straková, mali by to brať ako výzvu do ďalšieho roka. Ona sama je toho príkladom, keďže sa do finále dostala až na tretí raz. Verila tejto súťaži a oplatilo sa jej to,“ povedala riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Adeptky uchádzajúce sa o titul Miss Slovensko 2016 sa na každom kastingu najskôr predstavili v civilnom oblečení, potom v plavkách. Dôležitá bola celková prezentácia, chôdza, kvalita vlasov i úsmev. Tie, ktorým sa podarilo zaujať, absolvovali prezentáciu v plavkách a neskôr rozhovor s porotou. ,,Tento rok sa nám stal celkom úsmevný prípad. Mysleli sme si, že jedno dievča z banskobystrického kastingu prišlo aj do Bratislavy. Že tak veľmi chcelo zaujať. Samozrejme to tak nebolo, išlo o jej dvojičku, ktorá sa tento rok rozhodla uchádzať o postup do semifinále, ale v inom meste ako jej sestra,“ prezradila ďalej s úsmevom Chomisteková.

Po štyroch regionálnych kastingoch, ktoré sa konali v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline a v Bratislave, ale aj na základe online prihlášok postúpilo do neverejného semifinále 82  dievčat z celého Slovenska. To sa uskutoční už o niekoľko dní a vzíde z neho finálová dvanástka.

Nové finalistky prestížnej súťaže krásy sa prvý raz predstavia 2. februára a vyvrcholením 21. ročníka súťaže MISS Slovensko bude aprílové slávnostné finále v priamom televíznom prenose na obrazovkách televízie JOJ.

Miss Slovensko bude našu krajinu reprezentovať na svetovej súťaži Miss World. Prvá i druhá vicemiss tiež pocestujú na ďalšie medzinárodné súťaže. Okrem toho získajú viacero zaujímavých cien. Víťazka sa môže tešiť aj na štýlový Hyundai Tucson a exkluzívny byt v Bratislave na rok od Smart Brokers.


Organizátori: Produkčný dom FORZA, agentúra Oklamčák production, TV JOJ
Hlavní reklamní partneri: HYUNDAI, Cestovná kancelária Hydrotour, Smart Brokers, GOSH Copenhagen, LGM, AquaCity Poprad, BENZEMA
Reklamný partner: Pierot Exclusive
Partneri kastingov: Boutique Hotel Dubná Skala Žilina, Congress hotel Centrum Košice, Kongres hotel Dixon Banská Bystrica, DoubleTree by Hilton Bratislava
Mediálni partneri: Nový Čas, Eva, čas.sk, Rádio Jemné, Šport, Auto motor a šport, Kam do mesta, SITA Slovenská tlačová agentúra

Zdieľajte