Smart Brokers oficiálnym partnerom súťaže Miss Slovensko 2016

Kastingy štartujú v stredu. Kto bude v porote?
11. januára 2016
Kastingy 21. ročníka súťaže Miss Slovensko začínajú 13. januára
12. januára 2016
Kastingy štartujú v stredu. Kto bude v porote?
11. januára 2016
Kastingy 21. ročníka súťaže Miss Slovensko začínajú 13. januára
12. januára 2016

Smart-Brokers-logoVíťazka súťaže Miss Slovensko 2016 získa od spoločnosti Smart Brokers exkluzívne bývanie pri Dunaji. Úplne nový, dvojizbový byt poskytne víťazke zázemie v hlavnom meste Slovenska na jeden rok a kľúče od neho si prevezme doslova pár dní po finálovom večere.

Rok 2016 je jubilejným 10 rokom založenia spoločnosti Smart Brokers. Už 10 rokov úspešne pomáha napĺňať klientom ich sny o bývaní. Na jeden rok splní tento sen aj najkrajšej dáme Slovenska. „Sme veľmi radi, že práve v období nášho významného výročia poskytneme bývanie pre kráľovnú krásy 2016. Veríme, že výnimočné bývanie s výhľadom na Dunaj bude pre víťazku súťaže príjemným miestom na oddych,“ hovorí Robert Posolda, generálny riaditeľ spoločnosti.

Nové zázemie v samom centre Bratislavy však víťazke ponúkne aj ďalšie výhody. Ešte lepšiu prípravu na svetovú súťaž Miss World a účasť na rôznych podujatia v hlavnom meste Slovenska. ,,Veľmi si vážim, že sa spoločnosť Smart Brokers stala novým partnerom  projektu Miss Slovensko a dáva dievčatám do istej miery nový štart v živote. Sama viem, aké je po víťazstve v tejto súťaži zázemie v centre Bratislavy dôležité,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Spoločnosť Smart Brokers má významné postavenie medzi spoločnosťami poskytujúcimi úverové a realitné služby. Špecializuje sa na sprostredkovanie nehnuteľností, hypotekárnych úverov a iných úverov. Je významným partnerom všetkých hypotekárnych bánk na Slovensku.

O spoločnosti Smart Brokers
Spoločnosť bola založená v roku 2006 so zameraním na finančné sprostredkovanie. Neskôr svoje služby rozšírila aj o sprostredkovanie nehnuteľností na kúpu, predaj a prenájom.
Sprostredkovanie nehnuteľností, hypotekárnych úverov a iných úverov poskytuje prostredníctvom profesionálnych brokerov. Spoločnosť pôsobí vo väčšine krajských miest, pričom svoje pole pôsobenia stále rozširuje.
Aktuálne podmienky prajú výhodným riešeniam bývania. Aj mladí záujemcovia sa vďaka nízkym splátkam hypotéky, porovnateľným s výškou platby za prenájom, rozhodujú častejšie pre kúpu. Nehnuteľnosti sú podľa R. Posoldu výhodným investičným nástrojom. „Dôležité je rozhodovať sa na základe svojho rozpočtu, aby sa hypotéka nestala neúnosným dlhom, ale správnou investíciou“, hovorí Robert Posolda.
O kvalite poskytovaných služieb hovoria kladné referencie od klientov a 30 ocenení od bánk ako top, gold, významný a najlepší partner.
Viac o spoločnosti Smart Brokers a jej ponuke služieb sa dozviete na www.smartbrokers.sk

Zdieľajte