Petra Denková a jej veľmi osobné poďakovenie po Miss Supranational

Kastingy na Miss Slovensko 2016 začnú 13. januára
4. decembra 2015
Krásny úspech Petry Denkovej na medzinárodnej súťaži Miss Supranational
5. decembra 2015
Kastingy na Miss Slovensko 2016 začnú 13. januára
4. decembra 2015
Krásny úspech Petry Denkovej na medzinárodnej súťaži Miss Supranational
5. decembra 2015

Zdá sa mi to ako včera, keď som sa takto zobudila po výhre II. Vicemiss Slovensko 2015. Vtedy síce vo mňa veľa ľudí neverilo a nedávalo mi veľké šance na úspech, ale je to tu a stala som sa Miss Supranational Europe 2015!

Chcem sa v prvom rade poďakovať celému úžasnému projektu Miss Slovensko, Forze a Oklamčák Production, že mi túto jedinečnú príležitosť umožnili a verili vo mňa. Všetkým sponzorom a ľudom, ktorí mi zapožičali veci, aby som našu republiku mohla reprezentovať najlepšie ako sa dá. Všetkým mojim fanúšikom, rodine a priateľom za obrovskú podporu, za každý jeden like a zdieľanie, milé slová, ktorými ste mi za tieto náročné dni dodávali energiu ráno vstať po troch hodinách spánku a ísť naplno ďalej. Za veľkú mediálnu podporu a každý jeden krásny článok čo o mne vyšiel.

Túto výhru chcem venovať môjmu najväčšiemu fanúšikovi, môjmu ockovi, ktorý nás pred dvoma mesiacmi opustil po zákernej chorobe a určite ma z neba sledoval aj s mojou sestričkou. Ľúbim Vás!

Špeciálne poďakovanie patrí mojej polovičke, ktorá pri mne stojí v dobrom aj zlom – Martin Sliacky a Veronike Hudecovej, Michalovi Ondrášikovi, ktorí ma prišli podporiť aj osobne a mohli ste ich počuť až na Slovensko. A určite veľkú zásluhu na mojom úspech má aj Miss Supranational Czech Republic Taťánka, ktorá mi dala svoje know-how ako byť úspešná. VŠETKÝM EŠTE RAZ Z CELÉHO SRDCA ĎAKUJEM!

Petra Denková, Miss Supranational Europe 2015 a II. vicemiss Slovensko

Zdieľajte