Miss Slovensko 2015 skončila vo fabrike

JOJ.SK „Misska“ Bakošová mieri na Miss International: V čom bude ohurovať Japoncov?
20. októbra 2015
JOJ.sk – Krivky bohyne a nevinný pohľad: Sexi Slovenka je pre krásky z celého sveta silná konkurencia!
22. októbra 2015
JOJ.SK „Misska“ Bakošová mieri na Miss International: V čom bude ohurovať Japoncov?
20. októbra 2015
JOJ.sk – Krivky bohyne a nevinný pohľad: Sexi Slovenka je pre krásky z celého sveta silná konkurencia!
22. októbra 2015

lujza-strakova-hyundaiMiss Slovensko 2015 Lujza Straková skončila vo fabrike a viacero svedkov ju videlo v českých Nošoviciach priamo pri páse. Dokonca si vraj počas jedného dňa skúšala rôzne pozície. Kráľovná krásy sa však nerozhodla zmeniť profesiu, ale v sprievode viacerých slovenských novinárov si išla pozrieť miesto, kde sa vyrábajú najnovšie modely Hyundai vrátane Tucsonu. V tamojšej fabrike Hyundai takmer 3 400 zamestnancov vyrobí ročne viac ako 340 000 áut. Len samotná montážna hala sa rozprestiera na ploche 16 futbalových ihrísk, pričom celý areál zaberie až 200 hektárov.

Maska od missky
Lujza Straková je veľkým fanúšikom značky Hyundai aj preto, že za víťazstvo dostala svoje prvé vlastné auto Hyundai I20 novej generácie. Vo fabrike sa jej veľmi páčilo a mala možnosť vyskúšať viaceré činnosti. ,,Videli sme lisovňu, zvarovňu aj montážnu linku a musím povedať, že ma to naozaj fascinovalo. Je to kolos, ale veľmi dobre zorganizovaný, a všetko tam funguje na sto percent. Mohla som vyskúšať napríklad kontrolu výliskov v lisovni, výrobu bočných dverí, montáž zadných svetiel a zadného nárazníka, lepenie loga na masku modelu Tucson alebo finálnu kontrolu vozidla a bolo to nesmierne zaujímavé,“ povedala s úsmevom na tvári. Ak teda patríte k šťastným fanúšikom nového Hyundai Tucson, dobre si prezrite vaše logo na zadných dverách vozidla. Možno práve ono nalepila momentálne najkrajšia Slovenka.

Bravúrna šoférka
Miss Slovensko 2015 sa však neuspokojila len s tým, že si pozrela celý výrobný proces, ale finálny produkt chcela aj vyskúšať. Na skúšobnej jazde modelom Tucson predviedla svoje vynikajúce šoférske schopnosti. Auto ovládala dokonale citlivo a jej výkon ocenili aj prítomní skúsení motoristi. „Šoférovanie ma veľmi baví a s takým skvelým autom je to naozaj zážitok z jazdy,“ skonštatovala. V súčasnosti sa v Nošoviciach vyrábajú modely Tucson, ix20 a i30. Fabriku považujú za jednu z najmodernejších na svete a v prevádzke je od septembra 2011. Pracuje sa v nej na tri zmeny, päť dní v týždni. Lujze Strakovej sa v nošovickej fabrike veľmi páčilo, najviac ju však potešila informácia, ktorú sa dozvedela na záver. Srdce automobilov Hyundai, čiže ich motor, sa vyrába na Slovensku, v žilinskej fabrike. Ak by ste teda opäť počuli klebetu, že kráľovná krásy skončila pri páse, určite budete vedieť, o čo v celej záležitosti ide.

Zdieľajte