Leto v štýle Miss Slovensko – more i krásne Slovensko

MMagazín: Krásna Miss Slovensko 2015 Lujza Straková sníva o Moskve a New Yorku
4. augusta 2015
Hľadáme oficiálneho fotografa súťaže MISS SLOVENSKO 2016
14. septembra 2015
MMagazín: Krásna Miss Slovensko 2015 Lujza Straková sníva o Moskve a New Yorku
4. augusta 2015
Hľadáme oficiálneho fotografa súťaže MISS SLOVENSKO 2016
14. septembra 2015

missky-prazdninyVšetky tri sú ešte študentkami. Miss Slovensko 2015 Lujza Straková a vicemissky Barbora Bakošová i Petra Denková si teda tohtoročné letné prázdniny užili ako sa len dalo. Začalo to spoločnou ,,misskovskou“ dovolenkou pri tureckom Izmire a potom trávili leto väčšinou so svojimi rodinami. ,,Toto bolo moje najrozcestovanejšie obdobie, najmä kvôli pracovným povinnostiam Miss Slovensko. Súkromnú dovolenku som si teda užila prevažne na cestách po Slovensku so svojou rodinou, z čoho sa veľmi teším, pretože momentálne spolu trávime málo času. Väčšinou sme navštevovali kúpaliská, aquaparky, absolvovali  túry v Tatrách, vyskúšali rôzne atrakcie, akými sú lanovky, bobová dráha a nevynechali sme ani slovenské hrady a zámky. Slovensko je krásna krajina a je tu mnoho miest, ktoré sa oplatí vidieť,“ hovorí Miss Slovensko Lujza Straková, ktorú okrem misskovských a študentských povinností zamestnáva aj jej kozmetický salón.

Prvá vicemiss Barbora Bakošová pred letom úspešne zmaturovala a aj preto si chcela dopriať poriadne dlhé prázdniny. ,,Bola som vo viacerých destináciách. V Berlíne, Taliansku , Chorvátsku a na pracovnej dovolenke aj v Paríži. Najlepšia dovolenka bola ale v Chorvátsku, pretože som tam bola s mamou, priateľom a najlepšou kamarátkou. S priateľom sme sa veľa potápali a objavili sme dokonca jaskyňu, kde bol nádherný podmorský život,“ spomína Barbora, ktorú po prázdninách čaká prvý ročník na vysokej škole, takže je plná očakávania.

Viac-menej na Slovensku trávila svoj súkromný letný čas druhá vicemiss 2015 Petra Denková. ,,Bola som pri mori s dievčatami zo súťaže Miss Slovensko a potom som plánovala aj dovolenku s priateľom. Tá nám síce kvôli pracovnej vyťaženosti nás oboch nevyšla, ale presunuli sme ju na december,“ vraví optimisticky Petra, ktorá tak počas leta podnikala menšie výlety po Slovensku a Čechách. ,,Zbožňujem aquaparky, takže sa chystáme zakončiť leto práve v AquaCity Poprad na trojdňovom pobyte, ktorý som vyhrala v súťaži Miss Slovensko,“ konštatovala s úsmevom.

Jeseň bude pre dievčatá tiež trochu iná, ako v minulosti. Keďže sa blížia medzinárodné súťaže Miss, začalo sa už s prípravami. O ich priebehu vás určite budeme informovať.

Zdieľajte