Fit Up! dolaďuje formu finalistiek Miss Slovensko

Hotel Zochova chata hostí finalistky Miss Slovensko 2015
9. marca 2015
JOJ.SK na sústredení Miss Slovensko 2015
16. marca 2015
Hotel Zochova chata hostí finalistky Miss Slovensko 2015
9. marca 2015
JOJ.SK na sústredení Miss Slovensko 2015
16. marca 2015

Prostredie malokarpatského regiónu sa na pár dní stalo prechodným domovom pre finalistky prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2015. Pod vedením odborníkov sa poctivo pripravujú na finálový večer, keď sa na obrazovkách televízie JOJ ukáže v celej svojej kráse. „Sústredenie máme na Zochovej chate, kde sú výborné podmienky na relaxovanie. Nafotili sme v tomto krásnom welnesse ďalší fashion editoriál, plavkový. Dievčatá absolvovali mediálny tréning, nácviky choreografie, zajtra majú nácvik úvodnej choreografie s Miňom Kerešom. Je to tu veľmi živé, je nás veľa, ale pracuje sa nám tu príjemne,“ prezradila riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Karolína Chomisteková.

Ak si však myslíte, že sústredenie Miss Slovensko je o oddychu, plávaní a ležaní vo welnesse, veľmi sa mýlite. Finálová dvanástka tvrdo trénuje, cvičí a pracuje na svojich postavách pod vedením trénerov z fittnesscentra Fit Up! „Hlavne som sa zameral na spodnú partiu, ale dával som aj cviky na vrchnú časť, aby si baby oddýchli. Bolo to komplexnejšie cvičenie. Zo začiatku som si myslel, že budú problémy v technike, pretože som nevedel, ako sú na tom, ale darilo sa im veľmi dobre. Aj čo sa týka kondície, aj prevedenia cvikov,“ povedal tréner Fit up, Jozef Vasilko.

Finálový večer sa uskutoční už 24. apríla a v priamom prenose ho bude vysielať televízia JOJ. Oproti minulému roku pribudne do finále Miss Slovensko jedna staro-nová disciplína. „Tento rok sa trošku zmení koncept finálového večera. Nebudú s dievčatami klasické dokrútky, ktoré sa predtáčajú, ale ľuďom veľmi chýbali tie live rozhovory v priamom prenose. Treba sa na to dobre pripraviť,“ zhodnotila Chomisteková.

Zdieľajte