Oficiálne portréty finalistiek a marcipán ako šperk

JOJ.SK: Poznáme finálovú dvanástku Miss Slovensko 2015: Ktorá z nich bude kráľovnou krásy?
9. februára 2015
Zákulisie prvých dní súťaže Miss Slovensko 2015
17. februára 2015
JOJ.SK: Poznáme finálovú dvanástku Miss Slovensko 2015: Ktorá z nich bude kráľovnou krásy?
9. februára 2015
Zákulisie prvých dní súťaže Miss Slovensko 2015
17. februára 2015

Po verejnom predstavení v krásnych priestoroch nákupno-zábavného centra Bory Mall čakalo na finalistky prvé fotografovanie s tohtoročným fotografom súťaže Tomášom Thurzom. Vonku sa síce rozpútala snehová búrka, no v ateliéri bolo pekne teplo, útulne a dievčatá si to užívali. Oficiálne portréty sa nesú v znamení nežnosti, ktorú zdôrazňujú aj špeciálne pozlátené šperky vyrobené z marcipánu. Ich autorkou je cukrárka Petra Zváčová a jej spoločnosť Art Cakes, ktorá pre súťaž Miss Slovensko vyrobila aj tortu k úvodnému vizuálu. Ďalšie jemné šperky pochádzajú zo siete exkluzívnych šperkov Moloko.

Dievčatá na fotografovanie portrétov upravil kadernícky tím Pierot Exclusive pod vedením Patrika Veselého a vizážisti z Gosh Cosmetics. O styling, aj keď je vidieť len v náznakoch, sa postarala stylistka súťaže Monika Blahová. Kreatívny dohľad nad celým fotografovaním mala samozrejme riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Oficiálnym hotelom finalistiek Miss Slovensko sa v Bratislave stal hotel DoubleTree by Hilton. Práve tu našli útočisko aj po prvom fotografickom dni, ktorý nebol zďaleka jediný. Tie nasledujúce strávili dievčatá tiež pred objektívom Tomáša, ale na rôznych miestach v Bratislave. Fotil sa Fashion Editorial, ktorý bude veselý a uvidíte ho v najbližšom vydaní magazínu Eva,  začiatkom marca.


Organizátori: Produkčný dom FORZA, agentúra Oklamčák production, TV JOJ
Hlavní reklamní partneri: Hyundai, ENERGY SYSTEMS GROUP, GOSH Cosmetics, DoubleTree by Hilton Bratislava, cestovná kancelária Hydrotour, AquaCity Poprad
Reklamní partneri: nákupno-zábavné centrum Bory Mall, Pierot Exclusive, Chateau Földváry, Hotel Zochova chata
Oficiálny dodávateľ: Fiorangelo
Partneri kastingov: Hotel Centrum, Kongres hotel Dixon, Boutique Hotel Dubná Skala, DoubleTree by Hilton Bratislava
Mediálni partneri: Nový Čas, Eva, čas.sk, Rádio Jemné, Šport, auto motor a šport, Kam do mesta, SITA Slovenská tlačová agentúra, BigMedia

Zdieľajte