V semifinále Miss Slovensko 2015 je takmer 90 dievčat

Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 začínajú
21. januára 2015
Karolína Chomisteková predstavila finalistky Miss Slovensko 2015
8. februára 2015
Kastingy súťaže Miss Slovensko 2015 začínajú
21. januára 2015
Karolína Chomisteková predstavila finalistky Miss Slovensko 2015
8. februára 2015

Kastingy Miss Slovensko 2015

Dievčatá z celého Slovenska mali v nedeľu 25. januára  2015 poslednú možnosť zabojovať o svoju účasť v ďalšom ročníku súťaže krásy Miss Slovensko. Konečný verdikt znie – zo 600 prihlásených je takmer 90 dievčat v semifinále.
,,Teším sa zo záujmu dievčat o náš projekt. Svedčia o tom aj stovky prihlášok, ktoré prišli ešte pred kastingovými kolami. Som ale rada, že mnohé dievčatá prišli aj osobne a niektoré dokonca neváhali pricestovať z Prahy,“ zhodnotila výberové kola riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.
Adeptky uchádzajúce sa o titul Miss Slovensko 2015 sa na každom kastingu najskôr predstavili v civilnom oblečení, potom v plavkách. Dôležitá bola celková prezentácia, chôdza, kvalita vlasov i úsmev. Tie, ktorým sa podarilo zaujať, absolvovali prezentáciu v plavkách a neskôr rozhovor s porotou. ,,Čo sa týka pohovorov, najviac boli pripravené dievčatá na bratislavskom kastingu. Veľmi príjemne ale prekvapila aj Žilina,“ dodala ďalej Chomisteková.
Po štyroch regionálnych kastingoch, ktoré sa konali v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline a v Bratislave, ale aj na základe online prihlášok postúpilo do neverejného semifinále  takmer 90 dievčat z celého Slovenska. To sa uskutoční už o niekoľko dní a vzíde z neho predfinálová 15-členná zostava. Z nej sa po dvoch dňoch bratislavského sústredia vykryštalizuje finálová dvanástka.
Nové finalistky prestížnej súťaže krásy sa prvý raz predstavia verejnosti 8. februára a vyvrcholením 20. ročníka súťaže MISS Slovensko bude aprílové slávnostné finále v priamom televíznom prenose na obrazovkách televízie JOJ.


Organizátori: Produkčný dom FORZA, agentúra Oklamčák production, TV JOJ
Hlavní reklamní partneri: Hyundai, ENERGY SYSTEMS GROUP, GOSH Cosmetics, DoubleTree by Hilton Bratislava, cestovná kancelária Hydrotour, AquaCity Poprad
Reklamní partneri: nákupno-zábavné centrum Bory Mall, Pierot Exclusive, Chateau Földváry, Hotel Zochova chata
Oficiálny dodávateľ: Fiorangelo
Partneri kastingov: Hotel Centrum, Kongres hotel Dixon, Boutique Hotel Dubná Skala, DoubleTree by Hilton Bratislava
Mediálni partneri: Nový Čas, Eva, čas.sk, Rádio Jemné, Šport, auto motor a šport, Kam do mesta, SITA Slovenská tlačová agentúra, BigMedia

Zdieľajte