Vicemiss 2014 Lucia Semanková na Miss International

Fashion Live 2014 aj s finalistkami a víťazkami Miss Slovensko
20. októbra 2014
JOJ.SK: Kuriozita z Miss International: „Misska“ Semanková varila zelený čaj na tablete!
3. novembra 2014
Fashion Live 2014 aj s finalistkami a víťazkami Miss Slovensko
20. októbra 2014
JOJ.SK: Kuriozita z Miss International: „Misska“ Semanková varila zelený čaj na tablete!
3. novembra 2014

Prvá vicemiss 2014 Lucia Semanková v týchto dňoch reprezentuje Slovenskú republiku na 54. ročníku svetovej súťaže Miss International. V Tokiu, kde sa bude konať aj finále tohto projektu, sa zišli reprezentantky zo 77 krajín sveta.

,,Ďakujem za možnosť reprezentovať Slovensko na takomto medzinárodnom podujatí, ktoré sledujú ľudia vo viacerých štátoch sveta,“ hovorí Lucia, ktorá si okrem titulu prvej vicemiss Slovensko odniesla z tohtoročnej súťaže Miss Slovensko aj cenu od divákov – Miss Sympatia a počas finálového večera získala aj cenu Miss Doliva.

Spolubývajúcou našej reprezentantky bude počas celého pobytu v Tokiu delegátka USA. ,,Naše prvé stretnutie bolo trochu neštandardné – zobudila som ju,“ napísala z Japonska Lucia. ,,Bola asi jedna hodina ráno, keď som pricestovala a keď som vošla do izby ona už spala. Zasvietila som svetlo a bohužiaľ ju zobudila. Zobrala to ale s úsmevom a myslím, že sme si celkom sadli,“ dodala slovenská reprezentantka, ktorá sa drží hesla, že s úsmevom ide všetko ľahšie.

Lucia Semanková patrí na Miss International medzi najvyššie súťažiace. Slovensko bude reprezentovať v ľudovom kroji, ktorý jej zapožičalo hudobno-tanečné zoskupenie Friško. Súbor, ktorý na Miss International obliekol do kroja aj vicemiss 2011 Dušanu Lukáčovú. Pri výbere finálových šiat mala Lucia jasno. ,,Hľadala som, vyberala-preberala, ale najbližšie mi budú stále biele šaty od Lucie Povrazníkovej a Vladi Hreňovčíkovej, ktoré sme mali počas finále Miss Slovensko z ich salónu Fashion SOS. Sú krásne, šik a cítim sa v nich veľmi pohodlne,“ vysvetlila svoj výber.

Prvé dni na Miss International dostali všetky reprezentantky na aklimatizáciu, no absolvovali už aj návštevu originálnej japonskej čajovne. ,,Skúsení majstri nás učili ako pripraviť zelený čaj originál, ktorý je skutočne skvelý. Potom sme mali možnosť ochutnať sladkosti, ktorých hlavnou ingredienciou je fazuľa. Japonsko je naozaj zaujímavá krajina,” dodala Lucia, ktorá všeobecne patrí k ľuďom, ktorí veľa cestujú.

Zdieľajte