NOVÝ ČAS: Šebestová ako riaditeľka Miss Slovensko končí: Má za seba krásnu náhradu!

Novou riaditeľkou súťaže Miss Slovensko je Karolína Chomisteková
2. septembra 2014
TOPKY.SK: Prekvapivá zmena v súťaži Miss Slovensko
3. septembra 2014
Novou riaditeľkou súťaže Miss Slovensko je Karolína Chomisteková
2. septembra 2014
TOPKY.SK: Prekvapivá zmena v súťaži Miss Slovensko
3. septembra 2014

Magdaléna Šebestová (31) šéfovala súťaži krásy Miss Slovensko tri roky. Na poste riaditeľky sa však rozhodla skončiť.

Vymenovala namiesto seba mladučkú Karolínu Chomistekovú (20) – najkrajšiu ženu Slovenska v roku 2013. Hoci Karolína nemá veľké skúsenosti, je odhodlaná chopiť sa tejto šance a dokázať, že aj dvadsaťročná kráska vie poriadne makať!

Šebestovej odchod z prestížneho postu nebol jednoduchý. „Neodchádza sa ľahko. Je to však aj odľahčenie, mala som hektické obdobie. Je čas trošku sa venovať aj súkromnému životu,“ priznala Novému Času exriaditeľka súťaže krásy. Veľkú rolu v jej rozhodnutí zohral priateľ-futbalista Ján Ďurica, ktorý žije v Rusku. „Budem ho podporovať na každom futbalovom zápase. Je čas sa zamýšľať aj nad nejakým rodinným životom. Chystám sa však na štúdium cudzích jazykov v zahraničí. Bude to v Moskve ruština a angličtina,“ dodala Magda.

Pre len dvadsaťročnú Chomistekovú, ktorá nahradila Šebestovú, je to výzva. „Teším sa z dôvery, ktorú mi prejavila doterajšia riaditeľka. Budem k tomu pristupovať s plným nasadením,“ povedala Miss Slovensko 2013 a štrnásta najkrajšia žena sveta. Hoci pracovala rok ako produkčná tejto súťaže, veľa skúseností nemá. „Nemám nejaké veľké obavy, pretože mám okolo seba tím ľudí, ktorí na tomto projekte pracujú, teraz to bude už 20 rokov. Magdaléna bude môj poradný hlas,“ prezradila.

Zdieľajte