Laura Longauerová pokrstila nové vozíky pre novorodencov

Miss Slovensko na Family Garden Party spoločnosti FALCK
20. mája 2014
Víťazka a finalistky súťaže Miss Slovensko na High Heels Run
5. júna 2014
Miss Slovensko na Family Garden Party spoločnosti FALCK
20. mája 2014
Víťazka a finalistky súťaže Miss Slovensko na High Heels Run
5. júna 2014
  • Hyundai daroval 5 špeciálnych vozíkov slúžiacich na jednoduchšiu prepravu bábätiek na vyšetrenia
  • Krstnými rodičmi sú Michal Hudák a Laura Longauerová, Miss Slovensko 2014
  • Gynekologicko-pôrodnícka klinika FN Trenčín má titul najlepšia slovenská pôrodnica

Trenčianski novorodenci si ako prví na Slovensku užijú jazdu v najnovšom
Hyundai ix1. Spoločnosť sa v rámci svojej orientácie na rodinu rozhodla podporiť aj tých, čo o aute a vodičskom preukaze ešte ani nesnívajú a venovala Gynekologicko-pôrodníckej klinike FN Trenčín päť novorodeneckých vozíkov s logom Hyundai. Využívať sa budú na prevoz bábätiek na vyšetrenia a ich krstnými rodičmi budú Michal Hudák a Laura Longauerová, Miss Slovensko 2014.

Málokedy sa stáva, že máme na Slovensku šancu po prvý raz na svete predstaviť celkom nové vozidlo. Hyundai ix1 zakladá novú kategóriu vozidiel CFC (Compact Family Car). „Rodina je pre nás priorita číslo jeden, preto je úplne samozrejmé, že myslíme aj na tých najmenších. Želám všetkým úspešný štart do života a ich rodičom veľa krásnych chvíľ a rodinnú pohodu,“ uviedol Martin Saitz, generálny riaditeľ Hyundai Motor Slovakia. „Zároveň by som sa chcel poďakovať všetkým lekárom a sestričkám, ktorí sa o novorodencov a ich mamičky tak príkladne starajú,“ dodal.

Spoločnosť si pre premiéru Hyundai ix1 nezvolila trenčiansku nemocnicu náhodne. Gynekologicko-pôrodnícka klinika FN Trenčín opätovne získala titul najlepšia slovenská pôrodnica. Aj tá najlepšia nemocnica však občas bojuje s nedostatkom financií. Nápad sa zrodil vo chvíli, keď sa predstavitelia koncernu z médií dozvedeli, že v niektorých nemocniciach je nedostatok novorodeneckých vozíkov, ktoré pri prevoze novorodencov nahrádzajú klasickými nákupnými vozíkmi. Rozhodovanie bolo bleskové a Hyundai ix1 už má svojich prvých malých motoristov.

Novorodenci navyše dostali od svojich krstných rodičov aj symbolické vodičské preukazy. Nápad sa veľmi páčil najmä Michalovi Hudákovi, ktorý má doma takmer ročného syna. Je rád, že prvý pohľad novorodenca na svet už nebude cez mriežku. Laura Longauerová síce ešte na materské povinnosti nepomýšľa, ale vozíky ju hneď uchvátili. „Je to veľmi milé a zároveň veľmi praktické. Hyundai tým dokázal, že vie nielen robiť dobré autá, ale má aj veľké srdce,“ dodala.

Hyundai Motor
Spoločnosť Hyundai Motor Co., založená v roku 1967, sa rozrástla na Hyundai Motor Group s vyše 25 dcérskymi spoločnosťami zameranými na automobilový priemysel. Koncern Hyundai Motor, ktorý má 7 výrobných závodov mimo Južnej Kórei – v Brazílii, USA, Číne, Indii, Turecku, Rusku a Českej republike – v roku 2012 celosvetovo predal 4,4 milióna vozidiel. Hyundai Motor zamestnáva vyše 80.000 pracovníkov na celom svete a ponúka kompletný modelový program od malých po veľké osobné automobily, SUV a úžitkové automobily.
Ďalšie informácie o Hyundai Motor a jej produktoch sú k dispozícii na www.hyundai.com.

Hyundai Motor Europe
V roku 2011 značka Hyundai zaznamenala rekordný predaj v Európe s počtom 398.129 kusov, čím dosiahla
najväčší trhový podiel vo svojej histórii 2,9 %. V máji 2011 značka Hyundai dosiahla historický míľnik prekročením hranice celkového počtu 5 miliónov predaných automobilov v Európe od začiatku ich dovozu v roku 1977. Hyundai navrhuje, konštruuje a vyrába automobily v Európe špeciálne podľa požiadaviek európskych zákazníkov. K nim patrí aj model i30, ktorý bol s počtom 96.000 kusov najlepšie predávaným modelom Hyundai v roku 2011 v Európe. Hyundai predáva automobily v 28 európskych štátoch v sieti 2.500 autorizovaných predajní.

Ďalšie informácie o Hyundai Motor Europe a jej produktoch sú k dispozícii na www.hyundai.com/eu.

Zdieľajte