Miss Slovensko 2014 má v novom mezonete výhľad na Bratislavský hrad

Súťaž o titul Miss Doliva spoznala svoju víťazku!
14. apríla 2014
Víťazka MISS SLOVENSKO 2014 má víťaza AUTOBEST 2014
15. apríla 2014
Súťaž o titul Miss Doliva spoznala svoju víťazku!
14. apríla 2014
Víťazka MISS SLOVENSKO 2014 má víťaza AUTOBEST 2014
15. apríla 2014

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová, ktorá pochádza z Detvy, už čoskoro zmení bydlisko. Dva dni po svojej výhre v súťaži krásy si slávnostne prevzala kľúče od exkluzívneho mezonetu v projekte III veže, ktorý sa nachádza v lukratívnej časti Bratislavy. Môže ho využívať celých dvanásť mesiacov. ,,Boli sme sa tu s dievčatami pozrieť po oficiálnom predstavení finálovej dvanástky. Vtedy som si skutočne nevedela predstaviť, že sa sem budem sťahovať práve ja. Sny sa ale plnia. Teším sa, keď si sem prinesiem prvé osobné veci a zabývam sa tu,” povedala s novými kľúčmi v ruke Laura, ktorá sa do nového bytu chce nasťahovať hneď po zložení maturitných skúšok na obchodnej akadémii v Banskej Bystrici.

Nový byt si prišla s Laurou pozrieť aj riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová. ,,Večer budeš mať priam lukratívny výhľad na Bratislavu. Verím, že sa ti tu bude krásne bývať a spoločne si tu raz dáme spoločnú večeru,” povedala.

Kľúče od nového bytu odovzdali novej Miss Slovensko obchodný riaditeľ spoločnosti Cresco Group Ján Krnáč. Celý mezonet je vybavený modernými kuchynskými spotrebičmi a štýlovým nábytkom vo všetkých izbách.

Zdieľajte