Doliva sa stará o pleť finalistiek MISS SLOVENSKO 2014

Magdaléna Šebestová predstavila finalistky Miss Slovensko 2014
10. februára 2014
Krásky z Miss Slovensko zbožňujú raw dobroty
11. februára 2014
Magdaléna Šebestová predstavila finalistky Miss Slovensko 2014
10. februára 2014
Krásky z Miss Slovensko zbožňujú raw dobroty
11. februára 2014

Prírodná kozmetika Doliva, ktorá je tento rok jedným z hlavných partnerov súťaže Miss Slovensko, nemohla na oficiálnom predstavení finalistiek chýbať. Dvanásť pôvabných dievčat si od zástupcov spoločnosti prevzalo prvú kolekciu tejto kozmetiky, s ktorou ich pokožka môže dostať len to najlepšie. Práve prírodné výťažky z rastlín sú tajomstvom na krásu, zdravie a vitalitu. Vedia to aj odborníci, ktorí tvoria kompletné rady produktov kozmetiky Doliva. Vyznačuje sa obsahom výhradne najkvalitnejšieho panenského olivového oleja z Toskánska a ďalších starostlivo vybraných účinných naturálnych zložiek. Spojenie krásnych žien MISS Slovensko 2014 a prírodnej kozmetiky Doliva bolo preto len otázkou času.

Každý prípravok kozmetiky Doliva obsahuje panenský olivový olej „extra vergine“, ktorý má preukázané liečebné účinky na pokožku. Zelené zlato, ako sa olivový olej nazýva, je najvyššej kvality a je vyrobené zo zmesi olív pochádzajúcich z kontrolovaného zberu. Jedine tento vysokokvalitný olej je vhodnou zložkou pre inovatívny kozmetický rad prípravkov. Čisté prírodné účinné látky zabezpečujú neopakovateľný zážitok pre telo i dušu. Doliva nie je kozmetikou, ktorá ostáva len na povrchu. Fenoly v nej obsiahnuté prenikajú hlboko do pokožky a prirodzeným spôsobom účinkujú na živé bunky.

S Dolivou však môžu počítať aj staršie ročníky ako sú dievčatá z Miss Slovensko, v ktorej je stanovená veková hranica od 18 do 24 rokov. Prírodná kozmetika Doliva totiž prináša riešenie pre rôzne vekové kategórie s dôrazom na potreby pleti v konkrétnom veku ženy.

Obnoviť bunky po tridsiatke

Vedecké štúdie hovoria o tridsiatke ako o najlepšom životnom období žien. Užívate si svoj život naplno a poznáte svoje silné stránky i slabosti. Ako ste si však určite všimli, na vašej tvári sa začali objavovať prvé známky starnutia. Zlá správa je, že odteraz bude tento jav čoraz nekompromisnejší. Tá dobrá – môžete ho veľmi účinne spomaliť. Po tridsiatke vaša pleť dozrieva, ale nie je ešte zrelá, na čo by ste mali prihliadať pri výbere správnej kozmetickej starostlivosti. Je kontraproduktívne zbytočne ju zaťažovať hutným výživným krémom. Dermatologička, MUDr. Katarína Cajchanová, PhD. radí: „Po tridsiatke stavte na kombináciu účinných vitamínov. Vitamín A sa postará o obnovu tkanív a spevnenie pleti, zatiaľ čo vitamín E účinne spomaľuje starnutie buniek a chráni pleť pred voľnými radikálmi.“ Doliva olivový intenzívny krém LIGHT obsahuje vitamíny A, E a pantenol, ktorý pleť prirodzene hydratuje a ukľudní. Vďaka ľahkej konzistencii sa rýchlo vstrebáva a pokožku zbytočne nezaťažuje.

Hydratovať a rozjasniť po štyridsiatke

Po štyridsiatke máte v mnohých veciach, ktoré sa týkajú vašich životných postojov a rozhodnutí jasno. Prestali ste na sebe zbytočne riešiť to, čo aj tak nezmeníte a to vás nesmierne oslobodzuje. „V tomto veku pozorujeme najmä prehlbovanie mimických vrások. Žiarivosť a prirodzená vlhkosť pleti sa znižuje,“ prezrádza MUDr. Cajchanová, PhD., „zvyknú sa tiež objaviť prvé pigmentové škvrny či nerovnosti zafarbenia pleti,“ dodáva. Doliva olivový intenzívny krém EXKLUSIV spája vitamíny A a E s prírodnými hydratačnými zložkami, akými sú panenský olivový olej, či bambucké maslo. Ochranu pred vznikom pigmentových škvŕn zabezpečujú účinné izoflavóny. „Vďaka izoflavónom je pleť chránená pred nepriaznivými účinkami UV žiarenia. Stimulujú tiež rast nových kolagénových vlákien, pleť rozjasňujú a potláčajú už vzniknuté pigmentové škvrny,“ vysvetľuje MUDr. Cajchanová, PhD.

Dôkladne vyživiť po päťdesiatke

Obdobie produktívneho veku žien sa dnes oproti minulosti predlžuje. Dnešné päťdesiatničky ešte zďaleka svojím životným štýlom a výzorom nepripomínajú niekdajšie babičky na dôchodku. Ako si udržať svieži vzhľad pleti aj v tomto období života? Dermatologička, MUDr. Katarína Cajchanová hovorí: „Po päťdesiatom roku života je nesmierne dôležitá výživa pokožky, ktorá sa s pribúdajúcim vekom stenčuje, stáva sa senzitívnejšou a tým aj náchylnejšou na infekcie a zápaly. Siahnite po prírodných zložkách, ktoré ju zbytočne nepodráždia a pleť sa stane odolnejšou.“ Doliva olivový intenzívny krém je určený špeciálne pre zrelú pleť. Okrem dôležitých „vitamínov mladosti“, A a E, ošetrujúceho pantenolu a účinných hydratačných zložiek – olivového oleja a bambuckého masla, obsahuje tiež prírodný včelí vosk. „Včelí vosk má výrazné liečivé a protizápalové účinky,“ prezrádza dermatologička, MUDr. Cajchanová, PhD. „Vďaka svojim schopnostiam pomáha predchádzať vysušeniu pleti a posilňuje jej štruktúru,“ dodáva na záver.

Zdieľajte