Miss Ňurciková a vicemiss Lukáčová odcestovali na svetové súťaže krásy

Dušana v krásnom kroji ozdobí titulku prestížneho magazínu
17. októbra 2011
Ňurciková si užíva Londýn, Lukáčová čínske Chengdu
21. októbra 2011
Dušana v krásnom kroji ozdobí titulku prestížneho magazínu
17. októbra 2011
Ňurciková si užíva Londýn, Lukáčová čínske Chengdu
21. októbra 2011

Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková a prvá vicemiss Dušana Lukáčová odcestovali dnes na svetové súťaže krásy.

Ňurciková bude slovenskú krásu reprezentovať na Miss World, ktorá sa tohto roku koná v Londýne a zúčastnia sa ho reprezentantky z viac ako stovky krajín sveta. Samotné finále sa uskutoční 6. novembra priamo v Londýne. ,,Najdôležitejšie je pozitívne myslenie, vďaka ktorému sa na celú Miss World veľmi teším. A urobím všetko preto, aby som dôstojne reprezentovala našu krajinu,“  povedala pred odchodom Miss Slovensko.

Prvá vicemiss Dušana Lukáčová bude slovenské farby reprezentovať na Miss International v čínskom Chengdu. Jej cesta do samotného dejiska súťaže však na rozdiel od Ňurcikovej potrvá vyše desať hodín. Študentka žurnalistiky z Veľkého Šariša, ktorá inklinuje k umeniu a zapája sa do rôznych charitatívnych akcií, chce okrem nádherného kroja zaujať i úsmevom a pokorou.

Obidvom slovenským dievčatám pripravili veľké večerné róby návrhári Lukáš Kimlička, Jana Pištejová a Róbert Bartolen. Miss Slovensko i prvá vicemiss si tak vo svojej batožine okrem oficiálnych, reprezentačných darov a vlastnej garderóby ponesú zhruba pätnásť večerných a kokteilových šiat, niekoľko párov topánok Fiorangelo, plaviek značky She a nádherné kúsky exkluzívnych šperkov Cristaluna.

Zaujímavosťou v prípade oboch súťaží je, že finálový večer každej z nich sa tohto roku uskutoční v rovnaký deň – 6. novembra.

Organizátormi prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko sú Produkčný dom Forza, agentúra Oklamčák Production a TV JOJ.

Zdieľajte