Víťazky Miss Slovensko pózovali v svadobnom

Finalistky Miss Slovensko 2011 podpísali zmluvy s agentúrou Exit Model Management
13. mája 2011
Michaela Ňurciková sa stala krstnou mamou
8. júna 2011
Finalistky Miss Slovensko 2011 podpísali zmluvy s agentúrou Exit Model Management
13. mája 2011
Michaela Ňurciková sa stala krstnou mamou
8. júna 2011

Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková a obidve vicemiss – Dušana Lukáčová i Ľubica Kvasnicová pózovali pred pár dňami ako modelky pre svadobný editoriál Feminity magazine. Trojicu najkrajších Sloveniek uvidia čitatelia aj na jeho titulnej strane už čoskoro.

Svadobné šaty, ktoré mali víťazky súťaže Miss Slovensko na sebe boli zo svadobných salónov Wedding Avenue a Pasarela, ale zažiarili aj v najnovšej kolekcii z dielne módnej návrhárky Jany Pištejovej, ktorá sa rozhodla tiež vytvoriť svadobné šaty. Pánske oblečenie poskytol módny salón BIZARRE.

,,Ako každé fotenie, aj toto trvalo niekoľko hodín, no najviac času z toho zabralo samotné líčenie a česanie. Keďže všetko prebiehalo v dobrej nálade, čas strávený v Kempinski River Park Hotel sme si ani neuvedomovali,” povedal Michal Bartek z Feminity magazine, podľa ktorého vznikol celý svadobný nápad spontánne. ,,Chceli sme mať na titulke všetky tri dievčatá a keďže v svadobných šatách ešte v histórii víťazky Miss Slovensko nikdy nepózovali, rozhodli sme sa pre tento koncept. Minulý rok sme mali na titulke Miss Slovensko v plavkách, takže aj z toho dôvodu padla voľba na svadobné šaty. Vidieť mladé a krásne missky v svadobných šatách je naozaj príjemné a vyzerali úžasne,” dodal.

Zdieľajte