Eva Smolková uviedla nové logo Tipsport Extraligy

Ňurciková a Grišlová na Rowenta Beauty Days
28. apríla 2011
Prvý máj si užili v športovom duchu
3. mája 2011
Ňurciková a Grišlová na Rowenta Beauty Days
28. apríla 2011
Prvý máj si užili v športovom duchu
3. mája 2011

Miss Tipsport 2011 Eva Smolková stála pri odhalení nového loga Tipsport Extraligy, ktorú na tlačovej konferencii uviedli pri predstavení spoločnosti Tipsport sk, a.s., ako nového generálneho partnera najvyššej domácej hokejovej súťaže.

Nový oficiálny názov, ktorý sa tak po 5 sezónach mení na TIPSPORT EXTRALIGA predstavili za spoločnosť TIPSPORT SK, a.s., Jaroslav Taraba, predseda predstavenstva a taktiež riaditeľ spoločnosti PRO-HOKEJ, a.s., Vladimír Paštinský. Nové logo TIPSPORT EXTRALIGY spolu odhalili Eva Smolková, Miss TIPSPORT 2011, Rostislav Čada, tréner víťazného tímu slovenskej hokejovej Extraligy HC Košice a Ján Lipiansky, hráč HC Slovan Bratislava za účasti dievčat z Tipsport Teamu.

Spoločnosť TIPSPORT SK, a.s. by rada v novej sezóne 2011/2012 nadviazala na úspech materskej spoločnosti TIPSPORT, a.s. ktorá je v Čechách generálnym partnerom českej hokejovej Extraligy už od minulej sezóny a zúročila tak ich skúsenosti aj na slovenskom trhu. Ponúkne svojim klientom nové kurzové produkty, ktoré sú priamo späté s hokejovou Extraligou a výrazne vyššími a atraktívnejšími výhrami.

Stávková kancelária TIPSPORT SK, a.s. prináša do nadchádzajúcej sezóny najvyššej domácej hokejovej súťaže nové benefity a vyššiu pridanú hodnotu pre jej divákov ako aj pre svojich stávkujúcich vo forme lákavých sprievodných akcií, nových kurzových produktov a spolu s PRO-HOKEJ, a.s. ju posúva do novej, kvalitatívne vyššej úrovne pod novým názvom TIPSPORT EXTRALIGA.

Akciová spoločnosť TIPSPORT SK pôsobí na Slovensku od 1.4.2006 a v súčasnosti disponuje sieťou viac ako 600 pobočiek. Od 1. 5. 2009 spustila stávková kancelária Tipsport internetové tipovanie na www.tipsport.sk a taktiež priniesla tipujúcim zákazníkom jedinečný bonusový program Tipkonto. K dnešnému dňu je v tomto vernostnom programe zaregistrovaných viac ako 46.000 klientov a v priemere sa v tomto programe vráti klientom ročne vyše 220.000 ? z vkladu späť do hry.

TIPSPORT SK, a.s. celoročne podporuje futbalové, volejbalové, basketbalové a hokejové kluby hrajúce nižšie ligy (4. a 5. liga i nižšie) najmä prostredníctvom poskytnutia profesionálnych dresov na daný šport. Do 31.12. 2010 takouto formou podporili viac ako 140 klubov na celom Slovensku.

Zdieľajte