NAJKRAJŠIE ŽENY SLOVENSKA LÍČI ORIFLAME

Finalistky Miss Slovensko zaujali thajské médiá
26. januára 2011
Miss Slovensko 2010 si užila víťaznú dovolenku na Kube
3. februára 2011
Finalistky Miss Slovensko zaujali thajské médiá
26. januára 2011
Miss Slovensko 2010 si užila víťaznú dovolenku na Kube
3. februára 2011

Okrem pôvabu, mladosti, ambicióznosti a spoločných zážitkov z dvojtýždňového sústredenia v Thajsku má dvanástka finalistiek MISS SLOVENSKO 2011 spoločné ešte jedno. Počas celej súťaže sa o ich krásu stará prírodná švédska kozmetika Oriflame. Tá sa stala oficiálnym vizážistom tohtoročného súboja o najkrajšiu Slovenku.

„Sme radi, že krása dievčat bola zverená do rúk práve kozmetike Oriflame. Je to česť, ale aj veľká výzva. Som si však istá, že ju zvládneme bez najmenších problémov, keďže ženskej kráse sa venujeme dennodenne nielen na Slovensku, ale prakticky po celom svete,“ komentuje partnerstvo Lenka Štefániková, marketingová riaditeľka Oriflame.

Georg Tsaros, generálny riaditeľ Oriflame Slovakia, okrem spolupráce ocenil aj krásu Sloveniek. „Prvýkrát som navštívil Slovensko pred mnohými rokmi. A bolo to práve kvôli žene (smiech). Precestoval som veľký kus sveta, no na Slovenkách je niečo výnimočné, je to harmónia spontánnosti a prirodzenej krásy. Úprimne sa teším, že práve Oriflame má príležitosť spolupracovať na príprave súťaže Miss Slovensko 2011 a poskytnúť najkrajším Slovenkám starostlivosť najvyššej kvality.“

Zdieľajte