Miss Slovnensko 2010 Kristína Kováčová: Učiteľka aerobiku a diplomacie!

Finalistka čislo 5 jazdí na koni, 6 má najdlhšie vlasy, 8 má rada hokej
28. februára 2010
Štvorka Časnochová trojku Florekovú úplne očarila
2. marca 2010
Finalistka čislo 5 jazdí na koni, 6 má najdlhšie vlasy, 8 má rada hokej
28. februára 2010
Štvorka Časnochová trojku Florekovú úplne očarila
2. marca 2010

Kristíne Kováčovej sa podarilo úspešne vyštudovať Ekonomiku a manažment podniku v Žiline, na fakulte PEDaS. Absolvovala bakalárske i inžinierske štúdium na červený diplom. V budúcnosti by sa chcela venovať manažmentu, nakoľko by chcela naplno využiť svoje organizačné schopnosti. Medzi jej najväčšie záľuby patrí šport. Aktívne sa venuje aerobiku, ktorý už niekoľko mesiacov predcvičuje a taktiež hráva volejbal s priateľmi. Má dvoch súrodencov. Mladšiu sestru, ktorá sa pred rokom a pol vydala a má nádherného synčeka a taktiež mladšieho brata, ktorý tento rok začal navštevovať strednú školu. Otec je vodič z povolania a momentálne už niekoľko rokov pracuje ako vodič autobusu. Mama pracuje ako vedúca predajne servisu mobilných telefónov.

Aký je Váš najkrajší životný zážitok / Najšťastnejší deň v živote?

Najkrajším zážitkom v mojom živote boli asi promócie po úspešnom absolvovaní štátnych záverečných skúšok a získaný titulu inžinier. Vtedy bola spolu celá moja rodina a v ich očiach som videla, že sú na mňa hrdí. Navyše len pár minút pred samotným odovzdávaním diplomov som sa dozvedela, že som získala cenu dekanky pre najlepšieho študenta spomedzi všetkých, ktorý vtedy na fakulte doštudovali.

Máte priateľa? Ako dlho ste spolu? Nebojíte sa, že by vaše prípadné víťazstvo ohrozilo váš vzťah?

Áno, mám priateľa. V októbri sme oslávili naše druhé výročie. Absolútne nemám strach , že by moja účasť v súťaži Miss Slovensko 2010 a jej akýkoľvek výsledok ohrozili náš vzťah. Priateľ bol hlavný iniciátor mojej účasti. Obaja sme dospelí a dobre sa poznáme. Správame sa jeden k druhému tak, že sa nemusíme obávať rozchodu. Ak totiž beriete nejaký vzťah vážne a ste ochotní sa oň starať, prekoná i zdanlivo nemožné prekážky.

Ktorú udalosť by ste najradšej vymazali zo svojho života?

Zo svojho života by som nevymazala žiadnu skúsenosť. Každou chybou a bolesťou som sa niečo naučila a stala silnejšou a odolnejšou voči nástrahám vonkajšieho sveta. V živote sa stane veľa zlých vecí a treba sa s nimi vedieť vysporiadať, ustáť ich.

Bez koho, alebo bez čoho si neviete predstaviť svoj život?

Svoj život by som si nevedela predstaviť bez mojich najbližších a samozrejme priateľa, krorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou môjho života.

Čo si na sebe ceníte? A čo je naopak vašim najväčším hendikepom?

Najviac si na sebe cením diplomaciu, s ktorou dokážem riešiť rôznorodé situácie bez toho, aby som ľudí urážala či sa nad nich vyvyšovala. Teda viem byť empatická, ale v pravej chvíli povedať i svoj názor napriek tomu že sa druhej strane nebude páčiť. Naopak za svoj hendikep považujem v niektorých prípadoch prehnanú citlivosť, ktorá mi bráni „ísť cez mŕtvoly“ a tým znemožňuje dosiahnuť ciele, ktoré si to vyžadujú.

Čím sa chcete živiť ak sa Vám nepodarí presadiť vo svete modelingu?

Ak sa nepresadím vo svete modelingu chcela by som sa živiť manažmentom viď otázka 1.

Vaše posolstvo svetu, ktoré by ste povedali pri korunovácii…

Svetový mier vyznieva ako výsmech, ale neviem si predstaviť ako sa môže človek postaviť tvárou v tvár inému človeku a vziať mu život. Takže by som to asi sformulovala nejako tak, že by som si priala aby si ľudia začali viac vážiť jeden druhého i sami seba.

Zdieľajte