Takúto vaňu ešte Frederika nevidela! Kúpať sa v nej ale nebude.

MISS SLOVENSKO 2019: Prvý deň v novom byte
14. mája 2019
Ako dovolenkujú víťazky súťaže Miss Slovensko 2019
24. júla 2019
MISS SLOVENSKO 2019: Prvý deň v novom byte
14. mája 2019
Ako dovolenkujú víťazky súťaže Miss Slovensko 2019
24. júla 2019

Miss Slovensko 2019 čakalo po výhre v súťaži Miss Slovensko niekoľko prekvapení. Medzi ne určite patrí vaňa plná sektu, ktorú získala od spoločnosti Hubert J.E.  Kúpať sa v nej ale nebude.

Svoju výhru si Frederika prevzala od riaditeľa spoločnosti Petra Krúpu, priamo vo vinárstve Hubert J.E. v Seredi. Do vane sa zmestilo 111 fliaš sektu Hubert L‘Original, ktoré Frederike previezli po odovzdaní priamo domov a ona prezradila, že tú prvú  symbolicky otvorí s ostatnými finalistkami Miss Slovensko 2019 pri kolaudácií jej nového bytu, do ktorého sa nedávno nasťahovala.

„Gratulujem Frederike k získaniu titulu Miss Slovensko 2019. Som rád, že jej pomáhame ako partner projektu Miss napĺňať sny a vytvárať priestor na  sebarealizáciu. Verím, že maximálne využije možnosti, ktoré sa jej vďaka kráse otvorili a bude rozvíjať a pracovať na sebe, aby mala nielen radosť zo svojich povinností úradujúcej Miss, ale predovšetkým aby si vedela nastaviť a cieľavedome napĺňať svoje ciele do budúcnosti ,“ povedal riaditeľ spoločnosti Hubert J.E. Peter Krúpa.

Návšteva závodu Hubert J.E. v Seredi bola počas jedného zo sústredení finalistiek Miss Slovensko 2019 veľkým spestrením a nahliadnutím do neznáma. Dostať sa priamo do priestorov výroby slovenského sektu a prvej mimofrancúzskej fabriky sa totiž nepodarí len tak. Okrem prehliadky a ochutnávky sa dievčatá naučili ako sa správne otvára sekt, čo sa tohtoročnej víťazke určite zíde. Frederika okrem toho prezradila, že Hubert je u nich doma „stálicou“ a už po generácie nesmie chýbať na žiadnej oslave.

Frederiku čaká okrem kraľovania aj mnoho povinností, ktoré ako držiteľka titulu Miss Slovensko 2019 musí plniť. Najnáročnejšou bude príprava na svetovú súťaž Miss World, ktorá sa uskutoční v novembri v Thajskom Bangkoku. Na 68. ročníku tejto prestížnej súťaže krásy nás bude reprezentovať očarujúca Frederika, ktorá ovláda tri svetové jazyky a vďaka modelingu a tancu precestovala svet. Veríme, že počas náročného roku plného nových skúseností bude mať Frederika čas svoje úspechy osláviť so sektom Hubert L’Original.

 

Zdieľajte